Kaçakçılar askerlere saldırdı: 7 asker yaralı

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ne bağlı Beşaslan Köyü'nün Suriye sınırındaki akaryakıt kaçakçılığa müdahale eden askerlere kaçakçılar taş atarak saldırdı. Olayda 7 asker hafif yaralandı.

Kaçakçılar askerlere saldırdı: 7 asker yaralı
Kaçakçılar askerlere saldırdı: 7 asker yaralı
GİRİŞ 23.07.2013 12:49 GÜNCELLEME 23.07.2013 12:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Suriye'nin Harim kentine sınır olan Reyhanlı İlçesi'ne bağlı Beşaslan Köyü'nde devriye gezen askerler, saat 01.00 sıralarında kaçakçılık ihbarı üzerine sınıra gitti. İddiaya göre, akaryakıt kaçakçılığı yapan bir gruba müdahale etmek isteyen askerler taşlı saldırıya maruz kaldı. Olayda, aralarında bir rütbelinin de bulunduğu 7 asker yaralandı. Yaralı askerler, askeri araçlarla götürüldüğü Reyhanlı Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Kaçakçıların olayın ardından karanlıktan faydalanarak kaçtıkları belirtilirken, asker sınırdaki güvenlik önlemlerini artırdı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Ersin Candan 10 yıl önce Şikayet Et
    Vurun Abi Vurun. Abicim ne geniş insan oldunuz çıktınız ya. Adamlar silah sıkıyor bir şekil edip yaralıyor. Hala tık yok. Sınırı İhlal edeni doğrudan vur arkadaş. Vur emri ver. Kimse kim ya. Köylüymüş banane arkadaş Köylüden vur gebert gitsin. Meşrebiniz ne kadar geniş oldu sizin?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız