Otomobilden altın dolu çantayı çaldılar

Konya'nın Kulu ilçesinde hırsızlar, dinlenme tesislerinde park halindeki otomobilden, içerisinde yaklaşık 50 bin TL değerinde altın bulunan çantayı alarak kayıplara karıştı.

Otomobilden altın dolu çantayı çaldılar
Otomobilden altın dolu çantayı çaldılar
GİRİŞ 01.08.2013 11:56 GÜNCELLEME 01.08.2013 11:56

Edinilen bilgiye göre, ailesiyle birlikte İzmit'ten Adana istikametine giden Abuzer Özkan, 07 SS 476 plakalı otomobiliyle bir dinlenme tesisine girerek mola verdi. İftarını yapmak ve namaz kılmak isteyen sürücü Abuzer Özkan tesislere girerken, eşi ve kızı otomobilin yanında bekleye başladı. Bu sırada otomobille tesislerde park halindeki aracın yanına gelen kimliği belirsiz kişiler, ailenin kızlarının engelleme çabasına rağmen araçtaki içerisinde altın bulunan çantayı alarak kaçtı. Eşinin ‘çantayı çaldılar' çığlıklarını duyan Abuzer Özkan, şüphelilerin peşinden koşmasına rağmen yakalayamayınca polise haber verdi.

Başlarından geçen olayı anlatan Abuzer Özkan, “Ankara yönünden gelirken, iftarımı açmak için dinlenme tesislerine geçtim. Hanımla kızım arabanın yanında duruyorlardı. ‘Çantayı çaldılar, çantayı çaldılar' diye bana seslendiler. Ben de peşlerine düştüm. Eşim kaçan aracın plakasını söyledi bana. Çalınan çantanın içinde, eşimin bir çift Urfa akıtması tabir edilen 9 kollu altını, oğlumun sünnet altınları, 5'i birlik, kızımın ve eşimin gerdanlığı ile rahmetli annemin yüzüğü vardı. Hepsi de 22 gramdı götürdüler” diye konuştu.

Hırsızların altınları satabileceklerini ifade eden Abuzer Özkan, “Kuyumcular altınları sakın almasınlar. Çünkü haramdır, haram olan şey yenmez. Mübarek günde bu yapılan insanlığa yakışmaz. Bizi bu mübarek günde üzdüler. Olay iki dakika içerisinde oldu. Emniyetimizin, jandarmamızın tedbir alması lazım ” dedi.

Meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler