Rüya gördü iş makinesiyle define aradı

orlu İlçesinde oturan Recep Dalcı, gece rüyasında üç katlı evlerinin bahçesinde define gördü. Dalcı, bahçede iş makinesiyle çukur açınca jandarmanın yaptığı operasyonla kazı sırasında yakalandı.

Rüya gördü iş makinesiyle define aradı
Rüya gördü iş makinesiyle define aradı
GİRİŞ 04.08.2013 14:53 GÜNCELLEME 04.08.2013 14:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, Marmaracık beldesi Hürriyet Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, 28 yaşındaki Recep Dalcı, rüyasında evlerinin bulunduğu bahçede define olduğunu gördü. Recep, ertesi gün rüyasını tekstil fabrikasında çalışan arkadaşlarına anlattı. Bunun üzerine 5 kişi bahçede kazıya başladı.

Kazıda bir süre yorulan defineciler bunun üzerine kazının daha hızlı olması için iş makinesi kiralama kararı aldı. Kiralanan iş makinesiyle iki günde 5 metre genişlik ve 5 metre derinliğinde çukur kazıldı. Ancak hiçbir şey bulunamadı. Çorlu İlçe Jandarma ekipleri iş makinesi ile kazı yapıldığı ihbarı alması üzerine harekete geçti. Kazı yapan zanlıları suçüstü yakalamak için pusu kuran jandarma ekipleri definecilerin gece kazı yaptığı sırada baskın yaptı.

Çukur içinde karşılarında jandarmayı gören defineciler şok geçirdi. Jandarma olayla ilgili Recep Dalcı ve arkadaşları Mürsel G, Mustafa A, Ömer Ö, Hayrettin H'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • sinan 10 yıl önce Şikayet Et
    adam bahçesini kazmış jandarmaya kaybol diyememiş mi bunlar. ................
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor