Midibüs domuz sürüsüne çarptı

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi dağlık kesimde bir midibüs, yoldan geçen domuz sürüsüne çarptı. Kazada, 1 domuz telef oldu, 2 domuz yaralandı.

Midibüs domuz sürüsüne çarptı
Midibüs domuz sürüsüne çarptı
GİRİŞ 11.08.2013 11:43 GÜNCELLEME 11.08.2013 11:43

Kaza, dün gece yarısı Boğaçay yakınlarında meydana geldi. Ömer Çakır idaresindeki 07 C 0652 plakalı midibüs Konyaaltı Belediyesi'nin Feslikan yaylasında düzenlediği 18. Yaz Şenliklerinden basın mensuplarını ve belediye personelini alarak yola çıktı. Ömer Çakır, Çakırlar Mahallesi'nde belediyenin Fen İşleri personelini bıraktıktan sonra geri dönüş yaptı. Boğaçayı kenarındaki portakal ve nar bahçelerinin içindeki yoldan ilerleyen Çakır, önüne aniden çıkan dört yaban domuzuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle midibüsün ön tamponu düşerken, yolcular panik yaşadı. Çarpmanın etkisiyle bir domuz telef oldu, iki domuz yaralandı. Ömer Çakır, hemen 153 Alo Hayvan ambulansı hattını aradı. Yaralı domuz tedavisi için barınağa götürüldü.

Yetkililer, Konyaaltı'nın Boğaçayı ve Çakırlar Mahallesi'nin ormanlık alanlarında yaban domuzlarının yaşadığını ve sürücülerin gece yoldan geçerken dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi