Altınları için yaşlı kadının boğazını kesti

Büyükçekmece'de küçük bir kız çocuğunu bıçakla yaralayıp ertesi gün hırsızlık amacıyla girdiği evde yaşlı kadını bıçakla öldüren zanlı yakalandı.

Altınları için yaşlı kadının boğazını kesti
Altınları için yaşlı kadının boğazını kesti
GİRİŞ 14.08.2013 15:34 GÜNCELLEME 14.08.2013 15:34

Polisin durumundan şüphelenip durduğu zanlının üzerinden 4 bilezik, 2 yüzük ve bin 365 lira para çıktı. Olayda kullanılan bıçakla yakalanan Türkmenistan uyruklu Elgan N.'nin (35) kaldığı otelde yapılan aramada ise küçük kıza saldırdığı günkü kanlı kıyafetler bulundu.

Büyükçekmece Mimar Sinan Mahallesi Piri Reis Caddesi üzerinde Pazartesi gecesi 21:30 sularında yaşanan olay iddialara göre şöyle gelişti: Marketten dondurma alıp evine dönen 13 yaşındaki Z. D., bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Göğsüne aldığı 4 bıçak darbesiyle yaralanan küçük kız, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, eşkal doğrultusunda çalışma başlattıysa da şüpheli şahsa ulaşılamadı.

Çarşamba sabahı 06:30 sularında bölgede uygulama yapan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü polis ekipleri, Aydınlar Caddesi üzerinde durumundan şüphelendikleri Elgan N.'yi durdurup üst araması yaptı. Elleri kanlı şüphelinin üzerinden 2 yüzük, 4 bilezik ve bin 365 lira para ve bir bıçak çıktı. Elgan N.'nin gözaltına alındığı sırada Güzelce Mahallesi Yoğurthane Caddesi 40 numaradaki iki katlı dubleks bir evde cinayet işlendiği bilgisi geldi. Polis ekiplerinin ilk sorgusunda cinayetin eve hırsızlık amacıyla giren Elgan N. tarafından işlendiği belirlendi. 03:30 sıralarında camını kırarak girdiği evde Nevin Aksoy'un (74) boğazını kesen şüpheli, 2 yüzük, 4 bilezik ve bin 365 lira ile evden ayrıldı. Olay anında Nevin Aksoy'un eşinin de evde olduğu, bir üst katta olduğu için yaşananlardan habersiz olduğu belirlendi.

13 yaşındaki Z.D.'nin bıçaklanması olayındaki eşgalle örtüşen Elgan N.'nin kaldığı otelde arama yapan polis, şüphelinin küçük kız çocuğunu bıçaklandığı gün giydiği elbiselere ulaştı.

Cinayetin ardından gözaltına alınan şüpheli Elgan N. sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Elgan M'nin bir yılı aşkın bir süredir Türkiye'de olduğu ve fayans ustalığı yaptığı tespit edildi. Polis bölgede daha önce de meydana gelen gasp ve bıçakla yaralama olaylarının da aynı şüpheli tarafından gerçekleştirilmiş olabileceği ihtimalini araştırıyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…