Köstebek yerine kendilerini vurdular

Sivas'ta yaşayan 83 yaşındaki Azimet Ekinci ile 46 yaşındaki İbrahim Kılıç, köstebek avlamak için bahçeye kurdukları köstebek tüfeğinin ateş alması sonucu kendilerini vurdular.

Köstebek yerine kendilerini vurdular
Köstebek yerine kendilerini vurdular
GİRİŞ 28.08.2013 16:43 GÜNCELLEME 28.08.2013 16:43
Suşehri ilçesi Çataloyuk köyünde çiftçilik yapan evli ve 3 çocuk babası Azimet Ekinci yonca tarlasına zarar veren köstebekleri avlamak için köstebek tüfeği kurmak istedi. Kurduğu tüfeği köstebek deliğine yerleştirmek isteyen Ekinci'nin tüfek elinde patladı. Patlamada sol el orta parmağı parçalanan Ekinci, Suşehri Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahale sonrası Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Ortopedi Servisinde parçalanan sol el orta parmağı ameliyat ile kesildi. Sağlık durumu iyi olan ve hastanede tedavisi devam eden Azimet Ekinci, "Yonca tarlama zarar veren köstebekleri avlamak istedim. Bunun için köstebek silahını kurarak yuvalarına yerleştirmek istediğim sırada tüfek elimde patladı. Sol el orta parmağım parçalandı. Hastanede ameliyat ile parmağımı kestiler" dedi. 

Bir diğer olay ise Yıldızeli ilçesine bağlı Banaz köyünde yaşandı. Köyde çiftçilik yapan evli 3 çocuk babası İbrahim Kılıç, komşunun kurduğu köstebek tüfeğini kontrol etmek isterken tüfek elinde patladı. Patlama sonucu İbrahim Kılıç'ın sağ el başparmağı ile küçük parmağı parçalandı. Yıldızeli Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ortopedi Servisine sevk edilen Kılıç'ın sağ el baş parmağı ile küçük parmakları yarıdan kesildi. Kılıç, "Köstebek tüfeğini bir başkası kurmuş, komşum bana köstebek tepmiş gel şuna bir bakalım dedi. O da bana yanlış tarif etmiş, arka taraftan bakmam gerekirken yanlışlıkla ön taraftan bakmışım. Çekince elimde patladı. Baş parmağım ile küçük parmağımın yarısı gitti" dedi. Hastanede tedavisi devam eden Ekinci ve Kılıç'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim