Aile katliamı! 3 ölü 2 yaralı

Burdur'un Ağlasun İlçesi'nde tartıştığı eski eşi Gamze Kaya'yı ve kavgayı ayırmaya çalışan babası Mustafa Küçük ve baldızı Dudu Erez'i, 5 yaşındaki kızının gözleri önünde vurarak öldürdü.

Aile katliamı! 3 ölü 2 yaralı
Aile katliamı! 3 ölü 2 yaralı
GİRİŞ 10.09.2013 13:54 GÜNCELLEME 10.09.2013 19:18
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Burdur'da oturan 36 yaşındaki Hasan Küçük, geçen yıl eşinden boşandı. Mahkeme, çiftin çocuklarından 2 yaşındaki Gülcan Küçük'ün velayetini anne Gamze Kaya'ya, 5 yaşındaki Sinem Küçük'ün velayetini ise baba Hasan Küçük'e verdi. Hasan Kaya, bugün saat 12.00'de yanında babası 60 yaşandaki Mustafa Küçük'le birlikte kızı Sinem'i annesine götürmek için Ağlasun İlçesi İnsu'yu Kavşağı'na gitti. Her hafta aynı yerde karşılıklı çocukları birbirine teslim eden çiftin arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

KIZININ GÖZLERİ ÖNÜNDE ATEŞ ETTİ

Tartışmanın büyümesi üzerine Hasan Küçük, otomobilindeki pompalı tüfekle eski eşi Gamze Kaya'yı çeşitli yerlerinde vurarak öldürdü. Küçük, ardından olaya müdahale etmek isteyen baldızı Dudu Erez'i de vurdu. Etrafa rastgele ateş eden Küçük'ün tüfeğinden çıkan saçmalar, olay yerinden tesadüfen geçen veteriner hekim 29 yaşındaki Gökhan Tanrıöver'e de isabet etti. Hasan Küçük, aynı tüfekle otomobilde oturan bedensel engelli babası Mustafa Küçük'ü de öldürdükten sonra kızı Sinem Küçük'ün gözleri önünde kendi kalbine ateş etti.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine, sağlık ekipleri, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Hasan Küçük ve Gökhan Tanrıöver, ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Sağlık görevlileri yaşıyor olabileceği ihtimaline karşı Dudu Erez ve Gamze Kaya ise Ağlasun Devlet Hastanesi'ne götürdü. Dudu Erez ve Gamze Kaya'nın yaşamını yitirdiği tespit edildi.

'ÖNCE DEDEMİ VURDU, SONRA KALBİNE ATEŞ ETTİ'

Yaşanan katliama şahit olan Sinem Küçük, jandarma tarafından olay yerinden uzaklaştırdı. Yaşanları jandarma ekiplerine anlatan Sinem Küçük, "Babam önce dedemi vurdu, ardından da kalbine ateş etti" dedi.

AMELİYATA ALINDI

Burdur Ağlasun'da ayrıldığı eşi 24 yaşındaki Gamze Kaya, baldızı 42 yaşındaki Dudu Erez, kendi babası Mustafa K.'yı pompalı tüfekle öldürdükten sonra aynı tüfekle kalbine ateş eden Hasan K., Budur Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyata alınan Hasan K.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği açıklandı.

Olay yerinden geçerken vurulup yaralanan veteriner Gökhan Tanrıöver'in tedavisi de Burdur Devlet Hastanesi'nde devam ediyor. Oğlu tarafından öldürülen Mustafa K.'nın cenazesi, olay yerindeki incelemenin ardından aynı hastanenin morguna gönderildi.

MUHTARI ARAYARAK HABER VERDİ

Hasan K.'nın cinayetleri işledikten sonra ikamet ettiği Kökez Köyü Muhtarı İbrahim Kaplan'ı cep telefonuyla arayarak olayı haber verdiği ve telefonda "Benim hayatım bitti ağa" dediği belirtildi.

Cinayeten sonra olay yerine gelerek yeğeni S.K.'yı teslim alan Hasan K.'nın ablası Hatice Doğan, kardeşinin neden böyle bir şey yaptığına akıl erdiremediğini söyledi.

GÖKHAN TANRIÖVER ANTALYA'YA SEVK EDİLDİ

Ağlasun'da eski eşi Gamze Kaya, baldızı Dudu Erez, babası Mustafa Küçük'ü öldürdükten sonra intihara teşebbüs eden Hasan K.'nın silahından çıkan kurşunlara hedef olan veteriner Gökhan Tanrıöver, Burdur Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından Antalya'ya sevk edildi. Karın boşluğundan yaralanan Tanrıöver'in zarar gören sol böbreği ameliyatla alındı. Kanaması durmayan ve aşırı kan kaybeden Tanrıöver için sosyal medya üzerinden kan bağışı çağrısı yapıldı. Çağrının ardından yüzlerce vatandaş kan vermek için hastaneye koştu. Doktorlar, müdahalenin ardından Gökhan Tanrıöver'in sevkine karar verdi. Henüz 1 aylık evli olan Tanrıöver, ambulans helikopterle Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • kor san 10 yıl önce Şikayet Et
    BU OLAYLAR. kur'an-ı kerim ahlakından yoksun milletler yok olmaya mahkumdur.
    Cevapla
  • son nefes 10 yıl önce Şikayet Et
    kardeşler ayrılmamalıydı. ayrııca çocuk anne şevkatına muhtaç babanında himayesine yol göstermesine muhtaçtır...burada mahkeme bunu hangisinde hangi şartlarda nasıl sağlayabiliyorsa sağlayabilseydi ortada fitne nefret olmamış olacaktı.mahkemelerin,taraftarların,yaptığı her zaman birisini yok ederek,veya bir şeyleri yok ederek çözümü dayatmak oluyor.mahkeme hangi akla uyarak kardeşleri ayırmış bilinmez..eğer ben hakim olsam ,kadın ile adamın ayrıldığını her ikisinide kabullendirirdim.ama çocuk ile diyologlar için herkesin hakkının korunmasını sağlardım.bunu annenin evinde yapıyorsam orada,babanın evinde yapıyorsam orada karar verirdim.dışarıda kalan kişiyide mutlaka bağının devamını kanun yoluyla sağlardım.annede kalıyorsa,baba gene babadır..babada kalıyorsa ana gene anadır...
    Cevapla
  • son nefes 10 yıl önce Şikayet Et
    aylin kutay. kendinizi o 5 yaşında çocuğun yerine koysaydınız,kimseye düşmanlık yapmaz,iki tarafında haklı olduğunu kabul eder,çözüm bulurdunuz.ama işte sizin kafada olanlar yüzünden ,yanlış tedavi uygulanıyorda hastalar ölüp ölüp boşanıp boşanıp gidiyorlar.
    Cevapla
  • son nefes 10 yıl önce Şikayet Et
    kadına şiddet değil.bunu bu şekil görüldüğü sürece bu hadiseler aile kavramı yıkılana kadar devam eder.. olan olayların hepsinde,istisnasız çocuk var...bir tane duymadım çocuksuz .burada sorun babanın çocuksuzluk cinnetinden ,başka bir şey değil.ama gizli,ama açık.hiç bir zaman evlenen kişiler için kadının bırakması önemli değildir.bir kadından boşanmak erkek için çok zordur.kadının ailesi tarafından tehditde edilir.mahkemeler boşamaz.bir çok zorluk vardır.ama kadın boşanmak istediği zaman ,erkekte eğer zaaf yani çocuklar yoksa canına minnetdir..eğer devlet burayı tatmin edici bir çözüm bulursa ,bulsa idi hiç bir şey olmazdı,diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    haydaaa. haydaa! her vurulan kadın işin kadına şiddet yaygarasını cıkarmayalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi