14 yaşındaki çocuk arkadaşını öldürdü

Konya'nın Seydişehir ilçesinde ava çıkan 14 yaşındaki çocuk, beraber geldiği 12 yaşındaki arkadaşını yanlışlıkla vurarak öldürdü.

14 yaşındaki çocuk arkadaşını öldürdü
14 yaşındaki çocuk arkadaşını öldürdü
GİRİŞ 14.09.2013 10:49 GÜNCELLEME 14.09.2013 10:49

Olay, İlçeye bağlı Madenli Köyü Ağaçtepesi mevkiinde bulunan Karaöz yaylasında meydana geldi. İddiaya göre, yayladaki av tüfeğini yanına alan 14 yaşındaki İ.A., 12 yaşındaki Süleyman Deniz ile ailelerinden habersiz avlanmaya çıktı. Birbirinden uzaklaşan çocuklardan İ.A., gördüğü kuşlara ateş etmeye başladı. İ.A., bu sırada 12 yaşındaki Deniz'i kazaen vurarak ölümüne neden oldu. Arkadaşının ölümüne neden olan İ.A. durumu yakınlarına bildirirken, yoldan geçen bir vatandaşta çocuğun cesedini görünce sağlık ekipleri ve jandarmaya haber verdi.

OTOPSİ YAPILACAK

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Deniz'in öldüğünü belirlerken, jandarma ekipleri İ.A'yı gözaltına aldı. Yapılan incelemenin ardından Süleyman Deniz' in cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Süleyman Deniz ve İ.A.'nın Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Karagöz köyünde oturdukları ve yaz döneminde Madenli Köyünde bulunan yaylaya geldikleri öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı