İzmirliler için Yassıcaada sozunu bitti

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin çok uygun fiyatlarla günübirlik tatil hizmeti verdiği Urla'daki Yassıcaada, her yıl olduğu gibi bu yaz mevsiminde de ziyaretçi akınına uğradı.

İzmirliler için Yassıcaada sozunu bitti
İzmirliler için Yassıcaada sozunu bitti
GİRİŞ 15.09.2013 11:49 GÜNCELLEME 15.09.2013 11:49

Sezonun açıldığı 18 Haziran 2013 tarihinden itibaren sıcaktan bunalan İzmirlilerin gözdesi olan Yassıcada, bu sezon toplam 24 bin 375 tatilciyi ağırladı. Pazartesi günleri ise engelliler, gaziler ve aileleri, huzurevi sakinleri, Önder Aileler Projesi'ne kayıtlı aileler Yassıcaada'ya ücretsiz taşındı.

İzmirlilere doğal güzelliklerin yanı sıra, kaliteli hizmet, güvenli ve ekonomik tatil olanağı sunan Yassıcaada, ilk açıldığı 2001 yılından itibaren yaklaşık 350 bin kişiye hizmet verdi. Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Grand Plaza Turizm A.Ş. tarafından işletilen Yassıcaada'daki tesislere, İZDENİZ A.Ş. tarafından Pazartesi günleri hariç, Karşıyaka ve Üçkuyular iskelelerinden seferler düzenlendi. Talebin yoğun olduğu hafta sonları ise seferler iki gemi ile gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi, 400 metrelik kumsalı ve aktiviteleriyle tatil köylerini aratmayan Yassıcada'dan daha çok İzmirlinin yararlanabilmesi için 12 TL olan gidiş-dönüş ücretine 3 yıldır zam yapmadı. Ada'da tatilcilerin sağlık ve güvenliği için güvenlik görevlileri, bir doktor ve bir hemşireden oluşan sağlık ekibi ile cankurtaran hazır bulundu. İzdeniz A.Ş.'nin son seferiyle Yassıcaada'da keyifli bir gün geçiren İzmirliler, seneye yine aynı yerde buluşma sözü verdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Teleferik faciasından önceki 5 dakika ortaya çıktı! Her ne olduysa 25 saniye sonra oluyor
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?