Kemer'de eski enişte cinayeti

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde 45 yaşındaki Emine Yazar, evinin bahçesinde av tüfeğiyle öldürüldü. Yazar'ı öldürdüğü iddia edilen eski eniştesi 45 yaşındaki Mustafa H., jandarma ekiplerince yakalandı.

Kemer'de eski enişte cinayeti
Kemer'de eski enişte cinayeti
GİRİŞ 25.09.2013 14:57 GÜNCELLEME 25.09.2013 14:57

Olay, sabah saat 07.40 sıralarında Kuzdere Mahallesi Ballıtaş Caddesi'ndeki evde meydana geldi. Çalıştığı işyerine gitmek üzere evden çıkan ve yaklaşık 3 ay önce Ahmet Yazar ile evlenen Emine Yazar, ablasının boşandığı eşi Mustafa H. ile karşılaştı. Bu şahıs ile daha önce arasında ilişki bulunduğu öne sürülen Yazar'ın, şüpheliden peşini bırakmasını istediği ve tartışma çıktığı belirtildi. Mustafa H.'nin yanında getirdiği av tüfeğiyle Yazar'ı vurduğu, daha sonra otomobille olay yerinden hızla uzaklaştığı iddia edildi.

OTOMOBİLİNDE YAKALANDI

Silah sesini duyan çevredeki vatandaşlar durumu jandarma ekiplerine bildirirken, otomobilin plakasını da jandarmaya verdi. İhbar üzerine harekete geçen jandarma, aracını durdurdukları Mustafa H.'yi Beldibi Beldesi'nde yakaladı.  

Gözaltına alınan şüphelinin Beldibi Jandarma Karakol Komutanlığı'ndaki sorgusu sürerken, Yazar'ın cenazesi ise Kemer Cumhuriyet Savcılığı ve jandarma ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi