Kayıp olarak aranırken uçurumda cesedi bulundu

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, evden çıkıp bir daha dönmeyen dört çocuk babası 66 yaşındaki Mustafa Sarı'nın, köyüne yaklaşık beş kilometre uzaklıktaki 200 metrelik uçurumda cesedi bulundu. Sarı'nın arıcılık yaptığı, arılarıyla ilgilenirken uçuruma yuvarlandığı üzerinde durulduğu öğrenildi.

Kayıp olarak aranırken uçurumda cesedi bulundu
Kayıp olarak aranırken uçurumda cesedi bulundu
GİRİŞ 26.09.2013 14:00 GÜNCELLEME 26.09.2013 14:00

Turgutlu İlçesi'ne bağlı Kurudere Köyü'nde yaşayan dört çocuk babası Mustafa Sarı, dün (Çarşamba) saat 09.30 sıralarında 45 TD 821 plakalı sepetli motosikletiyle evden ayrıldıktan sonra bir daha dönmedi. Geç saat olmasına rağmen Sarı'nın eve gelmemesi üzerine çocukları, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri ve köylüler arama çalışması başlattı.

CESEDİ UÇURUMDA BULUNDU

Arıcılık yaptığı öğrenilen Sarı'nın köye yaklaşık beş kilometre uzaklıktaki kovanlarının bulunduğu bölgeye giden jandarma ve köylüler, ilk olarak sepetli motosikleti buldu. Motosikletin yanındaki ayak izlerini takip eden grup, izlerin yaklaşık 200 metrelik uçurumun kenarında bittiğini fark etti. Jandarma, köylüler ve itfaiye ekipleri, uçuruma indiklerinde Sarı'nın cansız bedeniyle karşılaştı. Yaklaşık 3.5 saatlik çalışmanın ardından cesedi uçurumdan çıkartılan Sarı, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Babasının ölümüyle büyük üzüntü yaşayan Şaban Sarı, “Babam sık sık bu bölgeye gelirdi. Arıcılıkla uğraşırdı, sanırım dengesini kaybedip uçuruma yuvarlandı” dedi. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var