Çorlu ve Çerkezköy göle döndü

Tekirdağ'ın Çorlu ve Çerkezköy İlçesi'nde etkili olan yağmur nedeniyle cadde ve sokaklar göle dündü. Çorlu Devlet Hastanesi'nin bodrum katında bulunan MR bölümü ile yemekhane de sular altında kaldı.

Çorlu ve Çerkezköy göle döndü
Çorlu ve Çerkezköy göle döndü
GİRİŞ 17.10.2013 14:17 GÜNCELLEME 17.10.2013 14:17

Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giren Trakya'da yağmur yağışı etkili oldu. Tekirdağ kent merkezinde yağmur aralıklarla hafif yağarken, Çorlu ve Çerkezköy İlçeleri'nde hayatı olumsuz etkiledi. Hava sıcaklığının 9 derece olduğu Çorlu'da, gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla sağanak halinde devam eden yağmur nedeniyle rögarlar taşınca cadde ve sokaklar göle döndü. Bazı araçlar arıza yaptı. Trafikte ilerleyen araç sürücüleri ise zor anlar yaşadı. Belediye ekipleri vidanjörler yardımıyla yollarda su tahliyesi yaptı.

DEVLET HASTANESİ'Nİ SU BASTI

Çorlu Devlet Hastanesi'nin zemin katında su birikintisi oluştu, MR bölümü ile yemekhane sular altında kaldı. Çalışanlar, önemli cihazları üst katlara taşırken, belediye ekiplerinin de yardımıyla su tahliyesi yapıldı.

18 SAATTE 70 KİLOGRAM YAĞIŞ

Tekirdağ'ın Ergene İlçesi'nden geçen Çorlu Deresi'nin debisi yükselince, Sarılar Köyüne ulaşımı sağlayan köprü polis tarafından trafiğe kapatıldı.Çorlu'da 18 saat içinde metrekareye 70 kilogram yağış düştüğü bildirildi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde etkili olan yağmur yağışı nedeniyle cadde ve sokaklar göle dündü, Çerkezköy Otogarı'nda biriken su nedeniyle otobüsler ve minibüsler gar dışına çıkartıldı. Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Karanfil Sokak üzerinde bulunan İlknur ve Tayfun Kulaksızoğlu'nun işlettiği ekmek fırını sular altında kaldı.Yaklaşık yarım metreye ulaşan su nedeniyle fırındaki çok sayıda un çuvalı ve ekmekler su içinde kalırken, çalışanlar güçlükle dışarı çıkabildi.

Edirne ve Kırklareli'nde sabaha karşı kısa süreli etkili olan sağanak yağmur yağışı ise etkisini yitirdi. Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da yağmur yağışının aralıklarla devam edeceği bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye Gazze'ye en çok yardım yapan ülke unvanını bırakmadı
Güney Kore ile görülmemiş anlaşma! Altay Tankı detayı çok konuşulacak