Kayalıklardan düşen genç kurtarıldı

Konya'nın Hadim İlçesi Yerköprü Şelalesi mevkinde piknik yapmak amacı ile gittiği ve kayalıklarda gezerken, dengesini kaybedip kaya üzerinde bulunan yosunlardan kayarak iki metre yükseklikten düştü.

Kayalıklardan düşen genç kurtarıldı
Kayalıklardan düşen genç kurtarıldı
GİRİŞ 20.10.2013 01:44 GÜNCELLEME 20.10.2013 01:44

Zeki Dursun'un haberi

Konya'nın Hadim İlçesi Yerköprü Şelalesi mevkinde, Mehmet Bozkuş (32) piknik yapmak amacı ile gettiği şelalenin alt kısmında bulunan kayalıklarda gezerken,aniden dengesini kaybederek kaya üzerinde bulunan yosunlardan kayarak iki metre yükseklikten düşerek sağ omzunda zedelenme meydana geldi.

Olay, Konya'nın Hadim İlçesi Yerköprü Şelalesi mevkinde öğlen saatlerinde meydana geldi. Dengesini kaybeden genç adam kayalardan düşerek sağ omzunda yaralanma meydana geldi. Genç adamın düştüğünü gören yakınları ve vatandaşlar jandarmaya bilgi verdi. Jandarma Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden yardım istedi. Olay üzerine Konya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Hava Kuvvetleri Komutanlığından yardım talep etti.

Yardım ihbarını alan Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından görevlendirilen 135'nci MAK ve İHK Filo Komutanlığına ait savaş helikopteri ve MAK Timleri bölgeye intikal etti. Mehmet Bozkuş; UMKE ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı personelinin ortak çalışması sonucu ilk yardım müdahalesi olay yerinde yapılmış daha sonra savaş helikopterinde bulunan vinç ile bulunduğu yerden kurtarılarak helikopterle Konya Selçuklu Tıp Fakültesine kaldırıldı. Hastane yetkilileri tarafından alınan bilgiye göre Mehmet Bozkuş'un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira