Düğün evinin balkonu işte böyle çöktü /İZLE

Kütahya'nın Simav ilçesindeki düğünde gelini izlemek için balkona çıkan 14 kişi balkonun çökmesi sonucu yaralanmıştı. O olayın an be an görüntüleri ortaya çıktı. İşte ucuz atlatılan olayın kamera görüntüleri...

GİRİŞ 21.10.2013 01:34 GÜNCELLEME 21.10.2013 09:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kütahya'nın Simav İlçesi'nde, gelin alma sırasında 12 kişinin yaralanmasına neden olan birinci kattaki balkonun çökme anının görüntüleri ortaya çıktı.

Gelin ve damadın evden çıkışını kaydeden vatandaşın kamerasına balkonun büyük bir gürültüyle çökmesi ve ardından yaşanan panik saniye saniye yansıdı.

Görüntülere, olay sonrası kısa süreli kargaşa ve gelinin sinir krizi geçirmesi de yansıdı.

Öte yandan gelinin birkaç saniye önce çöken balkonun altından geçmesi olabilecek facianın kıl payı atlatıldığını gözler önüne seriyor...

İŞTE O AN; 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • enes 10 yıl önce Şikayet Et
    ihsan emmi. 14 kişiyle beraber 1. kattan düşmek farkli şey 14 kişinin balkonla birlikte kafana inmesi farkli şey sen hangi tarafta olmak isterdin.
    Cevapla
  • ihsen emmi 10 yıl önce Şikayet Et
    anlamadim.... ...Öte yandan gelinin birkaç saniye önce çöken balkonun altından geçmesi olabilecek facianın kıl payı atlatıldığını gözler önüne seriyor... Peki gelinin cani can da balkonun uzerlerine coktugu arkadan gelen vatandaslarinki patlican mi??? Gelinin ustune cokseydi facia oluyorda digerlerinkinde facia sayilmiyormu???
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi