Vicdansız annenin ifadedeki itirafı

Gölcük'teki bir ilkokulda sınıf öğretmeni olan annenin, 2 aylık erkek bebeğini evde tek başına bırakarak, Kurban Bayramı tatiline gitmesiyle bebeğin açlık ve susuzluktan ölmesinin ayrıntıları netleşti.

Vicdansız annenin ifadedeki itirafı
Vicdansız annenin ifadedeki itirafı
GİRİŞ 22.10.2013 14:46 GÜNCELLEME 22.10.2013 15:13
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Öğretmen anne, ölüme terkettiği ve ismini Berk koyduğu iki aylık gayrimeşru bebeğini ailesinden de gizlemiş. Bebeğin babası olduğu iddia edilen polis memuru ilişki kurduğu öğretmenin daha önce evlenip boşandığını öğrenince ilişkisini kesmiş.

İddiaya göre olay şöyle gelişti: Gölcük Yazlık'taki bir ilkokulda sınıf öğretmeni olan ve 2 yıl önce evlilik yapan ve boşanan Seçil M.D. (34), Adana'da görev yapan polis memuru T.A. ile ilişkiye girdi. Seçil M.D., bu ilişkiden hamile kaldı. Ancak, polis memuru T.A., D.'nin daha önce evlenip boşandığını öğrenince ilişkisini kesti. Öğretmen D., hamile kaldığını herkesten sakladı ve karnındaki bebeği de aldırmak istemedi. Seçil M.D., bebek 35 haftalık olunca Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde erken doğum yaptı. Hayati tehlikesi bulunan bebek, Gölcük'teki hastanede küvez bulunmadığı için Gebze Özel Yüzüncü Yıl Hastanesi'ne sevk edildi.

Bebek, burada 19 gün küvezde kaldı. Bebek iyileşince hastane bebeği anne Seçil M.D.'ye teslim etti. Seçil M.D., resmi kimlik çıkarmadığı ancak ismini Berk koyduğu öğrenilen bebeğini evine getirerek bakmaya başladı. Gayri meşru ilişkiden doğurması sebebiyle, bebeği kendi ailesinden de sakladı. D., bebeği çevresinden de gizlediği, bebeğinin olmasına rağmen okuldaki görevini sürdürdüğü kaydedildi. Seçil M.D., okula gidince iddiaya göre bebeği arkadaşlarına bıraktı. D., 9 günlük Kurban Bayramı tatili için Hatay'ın Erzin ilçesindeki ailesinin yanına gitmek için bilet aldı. D., tatile çıkarken bebeği evde yalnız bıraktı. D.'nin bebeğin düşmemesi için yanlarına yastık koyduğu öğrenildi.

Gölcük savcılığının olayı polisin elinden aldığı ve tahkikatı kendisinin yürütmeye başladığı öğrenildi. Seçil M.D.'nin verdiği ifadesinde, "Herhangi bir psikolik tedavi görmüyorum. Bu doğrultada ilaçta kullanmıyorum." dediği öğrenildi.

Seçil M.D.'nin psikolijik tedavi gördüğüne dair belge ve bulguya da ulaşamadığı öğrenildi. Ancak yapılan araştırmada, Seçil M.D.'nin eğitim camisında dengesiz davrandığı ileri sürüldü.

Seçil M.D.'nin ‘Neden bebeği evde bırakıp tatile gittin?' sorusuna ise cevap vermediği kaydedildi. Ancak zanlının avuktanının uyarması üzerine D.'nin ‘Bebeği Hale diye bir arkadaşıma bıraktım. Anahtarı da ona verdim. O gelip ara sıra bakacaktı' dediği iddia edildi. Ancak yapılan araştırmada böyle bir ismin bulunmadığı kaydedildi.

Geçen cumartesi günü Hatay Erzin'den Gölcük'ün Yüzbaşılar Mahallesi'ndeki evine gelen Seçil M.D., tatilin 4 yada 5'inci günü açlık ve susuzluktan ölen bebeğinin karnını doyurmak istedi. D., bebeğin hareket etmediğini fark edince Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne götürdü. Bebeğin öldüğünü belirleyen doktorlar hemen polise haber verdi. Hastanede yapılan ön otopside, bebeğin açlık ve susuzluğa bağlı yaşamını yitirdiği belirlendi. Bebeğin cesedi, kesin ölüm nedeninin belirleneceği otopsinin yapılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Seçil M.D., önceki gün akşam saatlerinde Gölcük Adliyesi'ne sevk edildi ve buradan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİHAN

YORUMLAR 22
  • 121_16 10 yıl önce Şikayet Et
    sorgulanmalı..seküler hayatın insanı nasıl canavarlaştırdığı sorgulanmalı.... insan bu kadar canavarlaşıyorsa,2 aylık bir bebeği 9 gün aç bırakacak kadar canavarlaşıyorsa seküler hayat sorgulanmalı.Bir insan gayrımeşru bir ilişki ile,evlilik akdi olmadan,çocuk sahibi oluyor ve çocuğunu ölüme terkediyorsa;modern hayatın dayattığı bencilce haz alma sorgulanmalı...Ben de eğitimciyim.Bu kadının yaptığından bir eğitimci olarak utanıyorum.Böyle insanlar emanet ettiğimiz evlatlarımıza ne verebilirler ki..Hazcılıktan başka...Zalimler için yaşasın cehennem!
    Cevapla
  • erdal islam 10 yıl önce Şikayet Et
    bu kadın kendini biraz belli ediyor belli etmeyen o kadar çok karaktersiz oluştuki toplumda yüzü melek içi yaşamı herşeyi şeytani. insanımız çok fazla hümanist ve düşüncesiz bu tiplerle iletişimleri normal sanki hiç birşey yokmuş gibi yaklaşıyor davranıyorlar bunlar toplumun bağrındaki öldürücü virüslerdir bulaştığı kişinin vay haline hem dünya hem ahiret psikolojik hastalık tabiri yetersiz kesinlikle bunun gibilerden herşey beklenir ve daha karakterinin temel özelliklerini oluşturma aşamasındaki ilkokul çocuklarının öğretmeni olmuş acaba o kırmızı pantolonlamı derse giriyordu birde buna bakmak lazım
    Cevapla
  • Muhammedi 10 yıl önce Şikayet Et
    bence. kısas olmalı ve o da aç bırakılarak ölüme terk edilmelidir.. ama tabi bir iki yıl yatar çıkar..
    Cevapla
  • mücahit Salih 10 yıl önce Şikayet Et
    hasan bey e. güzel yazmış sınız ama. sen herhalde LAİK bir devlette yaşadığını unutuyorsun. burası şeriat devleti değilki. zinayı suç say bakalım gezi gibi neler yaparlar....
    Cevapla
  • g.hane 10 yıl önce Şikayet Et
    ERRRR. allah ıslah etsin seni cani kadın ne insanlar var alllahım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu