Akıllara durgunluk veren elektrik faturası

İskenderun'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bir aylık kullanım bedeli olarak evine 53 bin 335 lira elektrik faturası gelen vatandaş şok oldu.

Akıllara durgunluk veren elektrik faturası
Akıllara durgunluk veren elektrik faturası
GİRİŞ 24.10.2013 14:42 GÜNCELLEME 24.10.2013 14:42

Şikayetvar'ın haberine göre İskenderun'da bir eve gelen elektrik faturası görenleri hayrete düşürdü. Sitede oturan çifte 53 bin 335 lira tutarında elektrik faturası geldi. Fatura miktarını gören Mehmet K. neye uğradığını şaşırdı. Evinde yalnızca buzdolabı ve televizyon bulunmasına rağmen 53 bin liralık faturayla karşılan tüketici, durumu elektrik dağıtım şirketine iletti. Yetkililer ise dilekçe yazmasını belirterek beklemesini söyledi.

Faturanın son ödeme tarihine 5 gün kaldığı için uykularının kaçtığını belirten Mehmet K.' nin şikayeti şöyle:

"İskenderun'da ikamet etmekteyim. 22. 10. 2013 tarihinde evime gelen elektrik sayaç okuma görevlisi 53. 335, 35 TL fatura düzenlemiştir. Evimde bir adet buzdolabı bir adet televizyon bulunmaktadır.

22. 10. 2013 tarihinde 186 Elektrik arızayı aradım. Görevli elektrik idaresine giderek dilekçe vermem gerektiğini söyledi. İşimden izin alıp elektrik dairesine gittim. Yanlış olduğu bariz şekilde belli olan faturam için bana yardımcı olacak muhatap bulamadım. Dilekçe bırakmam söylendi. Takip numarası verilmedi halledeceklerini söylediler, hala çözüm yok."

KAYNAK: SİKAYETVAR.COM
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız