Yakalanmaktan korkan acemi hırsız güldürdü

Büyükçekmece'de bir iş yerinden cep telefonu çalan acemi hırsız güvenlik kamerasına yakalandı.

GİRİŞ 13.11.2013 12:52 GÜNCELLEME 13.11.2013 14:46

Yakalanmaktan korkan hırsızın güldüren hali kameraya böyle yansıdı. Büyükçekmece'de bir çanta ve aksesuar mağazasına gündüz vakti gelen hırsız, mağaza çalışanının telefonunu çaldı. Mağaza personelinin yoğunluğunu fırsat bilen acemi hırsız güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, içeri giren hırsızın önce etrafı kolaçan ettiği görülüyor. Mağaza çalışanını gözetleyerek ilerleyen hırsız, gözüne kestirdiği cep telefonunu çalmak için fırsat kolluyor.

Yakalanmaktan korkan acemi hırsız yavaşça ilerliyor. Telefonu almak için birkaç hamle yapan hırsız, bir türlü cesaret edemiyor. Birkaç denemenin sonunda ise telefonu alarak uzaklaşıyor. Hırsızlığı fark eden mağaza yetkilileri ise polise haber verdi. Mağaza personeli Ayşe Mutlu, hırsızla yüz yüze gelmediğini belirterek, "Ben bu arada yünleri toparlarken bir vatandaş geldi sinsi sinsi benim telefonumu çaldı. Bunun farkına birkaç dakika sonra vardım ama iş işten geçmiş oldu. Hiçbir şey duymadım. Daha sonra polise haber verdik" diye konuştu.

Mağaza sahibi Müşerref Meral ise, "O sırada ben dışarıdaydım. Geldiğimde yanımızda çalışan elemanımız telefonunun olmadığını söyledi. Kamera kayıtlarından inceledik. Hırsızlığı belli ki çok acemi. Utansın" şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı