18 gündür kayıp kişinin cesedi bulundu

Sinop'ta 18 gün önce araba pazarına gitmek için 12 bin lira ile evinden ayrılan ve o günden bu yana haber alınamayan kişinin cesedi, ormanlık arazide gömülü bulundu.

18 gündür kayıp kişinin cesedi bulundu
18 gündür kayıp kişinin cesedi bulundu
GİRİŞ 06.12.2013 01:12 GÜNCELLEME 06.12.2013 01:12

Korucuk köyü Yarım Okka Mahallesi'ndeki evinden 12 bin lira ile otomobil almak için pazara gitmek üzere 18 gün önce ayrılan 41 yaşındaki Kemal Taş'tan haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine başlatılan soruşturmada, Savaş Y. ile Hüseyin B. gözaltına alındı.

Zanlıların emniyetteki ifadelerinde, Taş'ın cesedinin Erfelek ilçesi Soğucalı köyü Kıran Mahallesi'nde ormanlık arazide gömülü olduğunu belirtmeleri üzerine, polis ve jandarma ekipleri söz konusu bölgeye gitti. Zırhlı araçlarla söyledikleri bölgeye götürülen zanlıların gösterdikleri alanı kazan güvenlik güçleri, erkek cesedi buldu.

Yapılan incelemede, cesedin Kemal Taş'a ait olduğu tespit edildi. Taş'ın üzerinde de yaklaşık 5 bin lira bulunduğu belirtildi. Taş'ın cesedi, incelemelerin ardından Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazı çalışmalarını izleyen Kemal Taş'ın kardeşi Ömer Taş'ın, ağabeyinin cesedi bulunduktan sonra gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

Gözaltındaki zanlıların, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi. Sinop Sağlık Müdürlüğünde şoför olarak çalışan ve Korucuk köyü Yarım Okka Mahallesi'ndeki evinden 12 bin lira ile otomobil almak için pazara gitmek üzere ayrılan Kemal Taş'tan 18 gündür haber alınamıyordu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık