Sobadan sızan gazdan zehirlenen çift öldü

Bolu'da 58 yaşındaki Selvinaz Gökdemir ile eşi 62 yaşındaki Şükrü Gökdemir, oğullarının evinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını yitirdi.

Sobadan sızan gazdan zehirlenen çift öldü
Sobadan sızan gazdan zehirlenen çift öldü
GİRİŞ 10.12.2013 13:28 GÜNCELLEME 10.12.2013 13:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul'da yaşayan Selvinaz ve Şükrü Gökdemir çifti bir süre önce ziyaret için Yukarısoku Mahallesi'nde oturan oğullarının evine geldi. Dün sobanın bulunduğu odada yatan Gökdemir çifti sabah uyandırılmak istendi. Yatakta bulunan çiftin hareket etmemesi üzerine yakınları 112 Acil Servis'e haber verdi. Gelen sağlık ekibi, Gökdemir çiftinin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğü saptanan çiftin cenazesi, Köroğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BABAANNE VE TORUNLARI ZEHİRLENDİ

Sağlık Mahallesi'nde ise sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 59 yaşındaki Nezaket Aydoğdu ile torunları 12 yaşındaki Sinem Aydoğdu, 11 yaşındaki Ayşe Aydoğdu ve 9 yaşındaki Yunus Emre Aydoğdu tedaviye alındı. Babaanne ve torunlarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • gündüz feneri 10 yıl önce Şikayet Et
    teknoloji manyakları nerde ! . BU onlara yazılmış beir kaderdir bizim bildiğimiz kadarıyla. Üzülmek Allah'ın yazdığı kadere haşa karışmak gibidir. Allah bundan sonraki bizlere bu kaderi yaşatmasın.Allah rahmet eylesin. Ama bilimle ve teknolojiyle uğraşan insanlar bu soba ve gaz ilişkisine bir çözüm üretemezler mi bilemiyorum ! yani benim aklım bu işe çalışmaz ! ben yer içerim ! ama bu soba işini bizim türk milleti çözer Allahın yardımıyla... Vira bismillah... bacaya filtre mi takarlar sobaya filtremi takarlar Allah bir çaresini mutlaka bir yere yazmıştır...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı