7 yaşındaki çocuğun korkunç ölümü

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde baza kapağının altında kalan 7 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Uzun süre yan odadaki oğlundan ses çıkmamasından şüphelenen anne, gördüğü manzara ile yıkıldı.

7 yaşındaki çocuğun korkunç ölümü
7 yaşındaki çocuğun korkunç ölümü
GİRİŞ 16.12.2013 14:50 GÜNCELLEME 16.12.2013 15:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay dün gece 22.30 sıralarında Elbistan Yunus Emre Mahallesi Ayçiçek Sokak'ta meydana geldi. Mert Bakır (7) isimli ilkokul ikinci sınıf öğrencisi, ders kitabını almak için tek başına yan odadaki bazanın kapağını kaldırdı. Fakat, baza kapağı bilinmeyen bir nedenle çocuğun üzerine düştü. Mert Bakır'dan bir süre ses gelmemesi üzerine odaya giden ailesi, Mert'in hareketsiz yerde yatan bedeni ile karşılaştı. Olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri, Mert'i, Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Küçük çocuk, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Mert Bakır'ın vefat haberi anne ve babasını yıktı. Aile sinir krizleri geçirdi. İlkokul 2. sınıf öğrencisi olan Mert Bakır otopsi yapılmak üzere Malatya'ya gönderildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • hasangulten 10 yıl önce Şikayet Et
    İHMALKARLIK. Çocuğun aileside çok kabahatli,hiç ders kitabı bazanın altına konur mu,yer mi yok,ev tek odalı bile olsa ,bazadan başka koyacak bir yer bulunurdu,bir kitabın kaplayacağı yer ne kadar olacak. çocuğun ailesi cahil ve bilinçsiz demesem,bile bile kasten yapmışlar diyecem.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir