Organize sanayi bölgesinde patlama: 6 yaralı

Van'da temizlik ürünleri imalatı yapan firmaya ait kamyonun yakıt deposunda meydana gelen patlamada 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Organize sanayi bölgesinde patlama: 6 yaralı
Organize sanayi bölgesinde patlama: 6 yaralı
GİRİŞ 09.01.2014 11:34 GÜNCELLEME 09.01.2014 12:19
Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerinde Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. Temizlik ürünleri imalatı yapan bir firmaya ait kamyon, malzeme yüklemek üzere depoya yanaştı. Kamyon depoya yanaşırken stop etti.

BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜYLE PATLADI

Sürücü ve yanındakiler tüple kamyonun yakıt deposunu ısıtırken, elektrik kabloları bir anda yanmaya başladı. Çevredekiler yangın söndürme tüpü ile ve suyla yangına müdahale ettikleri sırada kamyonun yakıt deposu büyük bir gürültü ile patladı. Patlamanın etkisiyle Vahap Ç. ile Osman K. el ve ayaklarından yaralanırken, Hikmet Ç., Ercan Ç. ile ismi öğrenilmeyen 2 işçi de hafif yaralandı.

ARAÇLAR HASAR GÖRDÜ

Yaralılar çevredeki araçlar ve ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Organize Sanayi Bölgesi itfaiye ekipleri, yangını kimyasal maddelere sıçramadan kontrol altına aldı. Patlamanın etkisiyle bahçede bulunan 2 minibüs kısmen yanarken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

(İHA)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?