21 kişinin cenazesi ailelerine teslim edildi

Kayseri'de yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 21 kişinin cenazeleri, ailelerine teslim edildi. Cenazelerin teslimi sırasında aileleler gözyaşlarına boğuldu.

21 kişinin cenazesi ailelerine teslim edildi
21 kişinin cenazesi ailelerine teslim edildi
GİRİŞ 24.01.2014 10:28 GÜNCELLEME 24.01.2014 10:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış
Acılı aileler birbirlerine sarılıp uzun süre gözyaşı döktü. Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde meydana gelen tarik kazasında 21 kişi hayatını kaybederken, 29 kişi de yaralanmıştı.
 
Kazada hayatını kaybeden Gökhan Akdeniz, Naim Demir, İzzet Karahan, Mikayil Yeler, Hüseyin Çıplak, Tekin Karasu, Merve Karahan, Nevzat Cemiloğlu, Ömer Abanoz (asker), Devrim Koca, Suat Bakın, Adem Seçilir, Ömer Mendeş, Derya Bakın, Birgül İnal, Hediye Mutlu, Hüsna Şimşek, Mevlide Aydoğan, Yusuf Aydın, Aysu Bayraktar ve kimliksiz kadının cenazeleri ailelerine teslim edildi.

(İHA)

YORUMLAR 3
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN ... bu korkunç kaza ile tüm türkiye olarak sarsıldık. üzüntüye boğulduk , vijdanlarımız sızladı , tabii yakınlarının da başı sağolsun .. hükümetten ricamız toplu taşıma araçları özellikle kış aylarında çok daha sık denetlensin ve cezai işlemler artırılsın ...!
    Cevapla
  • ahmet 10 yıl önce Şikayet Et
    hasarlı otobüs yapmak mesleyimdi. 1995yılında.10 15 yaşlarında 2kız çocuğu anneleriyle gelmişler.. atelyede yapmakta olduğum otobüse ağlayan gözlerle bakarak sordular.bumu...babamızın katili
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH RAHMET EYLESİN. Vefat edenlere Allah rahmet eylesin.Kalanlara ecir sabır versin.amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sena Nur Çelik Kanat Filistin'deki çatışmayı önlemek için çağrıda bulundu
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'