Günün en acı karesi: Arkadaşı enkazdan kurtarılsın diye...

Adana'dan kötü haber... Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü hizmet binası inşaatında beton dökülürken çöken iskelenin altında kalan işçinin cesedi çıkarıldı.

Günün en acı karesi: Arkadaşı enkazdan kurtarılsın diye...
Günün en acı karesi: Arkadaşı enkazdan kurtarılsın diye...
GİRİŞ 03.02.2014 17:20 GÜNCELLEME 03.02.2014 19:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü hizmet binası inşaatında beton kalıplarının çökmesi sonucu meydana gelen göçükte enkaz altında kalan işçinin cesedine ulaşıldı.

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahallesi'nde valiliğin arka tarafındaki inşaatın 3. katına beton dökülürken tablaların çökmesi sonucu işçi Zeki Akan enkaz altında kaldı. Akan'ın kurtarılması için çok sayıda ekip seferber oldu.

Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE), AFAD ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'ne bağlı CANKUR ekipleri, beton, demir ve tahta yığınları arasından Akan'a ulaşmaya çalıştı. Büyükşehir Belediyesine ait bir iş makinesi de kurtarma çalışmalarına destek vermek için olay yerine gelen vinç için yol açtı.

İnşaatta çalışan diğer işçilerin de desteğiyle ekipler, yaklaşık 3,5 saatlik çalışma sonucu enkaz altındaki Akan'a ulaştı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Akan'ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

ARKADAŞI GELİP NAMAZ KILDI, DUA ETTİ

Olayı duyarak inşaata gelen Akan'ın arkadaşı Şahin Budak, arama çalışmaları devam ederken namaz kılıp arkadaşı için dua etti.

Öte yandan, inşaattan düşerek yaralanarak Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan işçinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, hafif yaralanan 2 işçinin de ayakta tedavi edildiği öğrenildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 4
  • sahin 10 yıl önce Şikayet Et
    Beddua hiç olmadı. Ali İmran Suresi 61. Ayet. "Sana (gerekli) bilgi geldikten sonra artık kim bu konuda seninle tartışacak olursa, de ki: “Gelin, oğullarımızı ve oğullarınızı, kadınlarımızı ve kadınlarınızı çağıralım. Biz de siz de toplanalım. Sonra gönülden dua edelim de, Allah’ın lânetini (aramızdan) yalan söyleyenlerin üstüne atalım."
    Cevapla
  • ali kocabaş 10 yıl önce Şikayet Et
    bize böyle örnek lazım: beddua yerine dua lazım. birileri bizi birbirimize düşürmek isterken bu kardeşimin arkadaşına dua etmesi beni duygulandırdı. ama ne yazık ki İslam'a hizmet ettiğini söyleyen bazıları da çıkıp dua etmek yerine kardeşine beddua ediyor. buna da üzülmemek elde değil tabii...
    Cevapla
  • nizam-ı cedit 10 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşı için dua eden bir adam... bizler ise en yakınlarımıza ve tüm müslümanlar için gerektiği kadar dua edemiyorken... Allah cc. bizleri affetmeyecek..
    Cevapla
  • GOK YELELİ AGOP 10 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH RAHMET ETSİN... O semaya kalkan mubarek elleri "NÂR-I CEHENNEM" ateşi yakmasın ..AMİN...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!