Şüpheli paket tramvay seferlerini durdurdu

Sultangazi'de üst geçidin altına bırakılan ve dinamit lokumuna benzetilen yuvarlak kartonlardan oluşan paket polisi alarma geçirdi.

Şüpheli paket tramvay seferlerini durdurdu
Şüpheli paket tramvay seferlerini durdurdu
GİRİŞ 04.02.2014 10:48 GÜNCELLEME 04.02.2014 11:29

Sultangazi'de Eski Edirne Asfaltı ve Mahmutbey Caddesi'nin kesiştiği noktada bulunan Bilal Habeşi üst geçidinin altına saat 08:00 sıralarında bırakılan poşet polisi alarma geçirdi. 

Üzerinden yaya, araçlar ve tramvayın geçtiği üst geçidin altına bırakılan poşette kabloların görünmesi ve dinamit lokumuna benzeyen paketin olması polisi alarma geçirdi.

Üst geçide çıkan yollar araç ve yaya trafiğine kapatılırken, tramvay seferleri de durduruldu. Şerit çekerek vatandaşları uzaklaştıran polis ekipleri bomba uzman ekiplerinin gelmesini bekledi. Olay yerine gelen bomba uzmanları özel giysisini giyerek paketin bulunduğu alana yaklaştı.

Fünye yerleştiren uzman ekip daha sonra ise paketi kontrollü şekilde patlattı. Dinamit lokumuna benzetilen, içerisinde pil ve kablolar olduğu öğrenilen pakette herhangi bir patlayıcıya rastlanmadı. Patlatılan pakette inceleme yapan polisin, paketi bırakan kişi ya da kişileri belirlemek için soruşturması sürüyor.

Polis ekiplerinin incelemelerinin ardından kapatılan yollar trafiğe açılırken, tramvay seferleri de normale döndü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak