İki tarım işçisi çadırda ölü bulundu

Şanlıurfa'dan Konya'nın Ereğli İlçesi'ne çalışmak için gelen tarım işçisi 23 yaşındaki Ali Sağır ve 24 yaşındaki Mahmut Üncal, kaldıkları çadırda ısınmak için yaktıkları sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenip öldü.

İki tarım işçisi çadırda ölü bulundu
İki tarım işçisi çadırda ölü bulundu
GİRİŞ 21.04.2014 09:36 GÜNCELLEME 21.04.2014 09:36

Olay, bugün saat 06.30 sıralarında Ereğli İlçesi Çiller Mahallesi Yapılcan Mevkii'nde meydana geldi. 1'er çoçuk babası olan Ali Sağır ve Mahmut Üncal, aileleri ve yakınlarıyla birlikte tarlada çalışmak için geçen 13 Nisan günü memleketleri Şanlıurfa'dan Konya'nın Ereğli İlçesi Aziziye Mahallesi'ne geldi.

Burada tarlada aileleriyle birlikte çadırda kalan Ali Sağır ve Mahmut Üncal dün de su kanalının kenarındaki Kemal Tutar'a ait soğan tarlasını sulamaya geldi. 2 işçi, gece ısınmak için yaktıkları borusu bulunmayan sobayı kaldıkları çadırın içine aldı. Ardından da uyudu.

Sabah tarlaya gelen Kemal Tutar, 2 işçinin cesetleriyle karşılaştı. Olay yerine çağrılan sağlık görevlileri işçilerin karbonmoksit gazından zehirlendiğini saptadı. Sağır ve Üncal'ın cesetleri otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi