4 çocuk daha kayboldu!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde küçük yaştaki 4 çocuk kayboldu. Çocukların bulunması için polis ve tüm mahalleliler seferber oldu.

4 çocuk daha kayboldu!
4 çocuk daha kayboldu!
GİRİŞ 01.05.2014 21:22 GÜNCELLEME 01.05.2014 22:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Abdulkadir (7) ve Mehmet Ali Doğan (8) isimli kardeşler, aynı mahallede oturan ve akrabaları olan Fatma Nur (5) Naz İspenoğlu (6) isimli kardeşlerle oynamaya gitti. Evlerinin önünde oynayan çocuklar bir anda ortadan kayboldu.

Çocukların kaybolduğunu fark eden aileleri, durumu hemen polise bildirdi. Çocukları arama çalışmalarına mahalle sakinleri de katıldı. Kaybolan Abdulkadir ve Mehmet Ali Doğan isimli kardeşlerin annesi Hemit Doğan, "Saat 14.00'den beri kayıplar. Komşularla her tarafa baktık bulamadık. Polise haber verdik. Polis de arıyor. Daha önce hiç böyle yapmazlardı" dedi.

POLİS TARAFINDAN BULUNDULAR

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde kaybolan 4 çocuk, akşam saatlerinde polis tarafından kaldırımda yürürken bulundu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    HAYAT ŞARTLARI VE ÇOCUKLAR. Günümüzün zor yaşam koşulları,insanların çocuklarına sahip çıkmasını engeliyor. çünkü çocukluğumdan bilirim,bundan 45-50 sene önceleri kadınlar pek çaslışmazdı,çalışan kadın sayısı azdı,erkeğin kazandığı para bir aileyi geçindirebiliyordu.şimdi öylemiya,bunun sebebi biraz da yaşam şartlarının lüxleşmesidir. eskiden vatandaş telofona,doğalgaza,elektriğe ,suya öyle para ödemiyordu pek.çoğu evde terkos yoktu,telofon ancak zenginlerce bir lüxstü. şimdi çocukta bile var,ve bunlarda tabii hep masrafın artması demek. ve günümüz koşullarında bu yüzden nerdeyse bütün çalışabilir aile fertleri çalışıyor,böyle oluncada çocuklar kendilerini bakmaktan aciz çalışamayacak durumda yaşlıların eline kalıyor ve bütün gün sokaktalar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı