Bu defa iyi haber: Bir daha hiç bırakmam

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde dün kaybolan ve bir süre sonra bulunan çocukların annesi Hemit Doğan, korkudan bugün çocuklarını okula gönderemediğini belirterek "Artık hep gözümün önünde oynuyorlar. Bir daha ellerini bırakmam" dedi.

Bu defa iyi haber: Bir daha hiç bırakmam
Bu defa iyi haber: Bir daha hiç bırakmam
GİRİŞ 02.05.2014 15:00 GÜNCELLEME 02.05.2014 15:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kadirli Dervişpaşa Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oynayan Abdulkadir Doğan (7) ve Mehmet Ali Doğan (8) isimli kardeşler ile akrabaları Fatma Nur İspenoğlu (5) ve Naz İspenoğlu (6) isimli çocuklar dün öğle saatlerinde kayboldu. İhbar üzerine polis yaptığı çalışmalar neticesinde çocukları kaybolduğu mahalleden 3 sokak ileride 4 çocuğu el ele kaldırımda yürürken buldu.

Çocuklardan Abdulkadir Doğan ve Mehmet Ali Doğan isimli kardeşlerin annesi Hemit Doğan, büyük bir korku yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:

"Bugün çocuklarımı okula götüremedim. Kimse bizim yaşadığımız bu korkuyu yaşamasın. Herkes çocuklarına sahip çıksın. Artık gözümün önünden bir yere ayıramıyorum ellerini hiç bırakmayacağım."

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Tuncay Eser 9 yıl önce Şikayet Et
    şükür. Allah kimseyi çocuğu ile imtihan etmesin. Abi herkeste bi zahmet çayıra salmasın. Herker çocuğuna sahip çıksın. Allah için ya. yeter çok üzüldük :(
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler