İstanbul Maltepe'de gaspçı dehşeti: 1 ölü

Maltepe'de bankadan 200 bin TL para çeken anne ve oğlunu takip eden gaspçılar dehşet saçtı. Gasp ettikleri annenin üzerinden otomobille geçen gaspçılar oğlunu da bıçaklayarak kaçtı.

İstanbul Maltepe'de gaspçı dehşeti: 1 ölü
İstanbul Maltepe'de gaspçı dehşeti: 1 ölü
GİRİŞ 13.05.2014 13:42 GÜNCELLEME 13.05.2014 18:12
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İçinde 200 bin TL bulunan çantayı almak isteyen gaspçılarla anne ve oğul arasında arbede yaşandı. Para dolu çantayı alan gaspçılar, oğulu yaraladıktan sonra kaçarken annenin üzerinden otomobille geçti.

Fatma Emine Göle ve oğlu Naci Gökmen Göle bankadan 200 bin TL çektikten sonra emlakçıya gitti. Anne ve oğulu otomobille takip eden gaspçılar, emlakçıya varmak üzereyken para dolu çantayı almak istedi. Anne ve oğlu direnince arbede yaşandı. İçinde üç kişinin bulunduğu öğrenilen otomobildeki gaspçılar, Naci Gökmen Göle'yi darp ederek bıçakla yaraladı.

KAÇARKEN OTOMOBİLLE EZDİLER

Paraları alan zanlılar otomobille kaçarken anne Fatma Emine Göle'nin üzerinden otomobille geçti. Talihsiz kadının yaralandığı gören vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri anne ve oğlu Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Zanlıların otomobille ezdiği Fatma Emine Göle, hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ağır yaralanan Fatma Emine Göle'nin kaldırıldığı Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybettiği belirtildi. Tedavi altına alınan Naci Gökmen Göle'nin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Polis ekipleri olayın gerçekleştiği sokağı emniyet şeridi çekerek güvenlik çemberine alıp inceleme başlattı. Vatandaşlar olayla ilgili olarak, "Anne ve oğlu bankadan para çekip emlakçıya gidiyorlarmış. Bankadan beri takip eden gaspçılar burada paraları alıp kadının üzerinden otomobille geçmiş" diye konuştu.

Polis ekipleri kaçan zanlıları yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 21
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş, aynı ABD deki gibi bunları oracıkta kurşunlayacaksınız ! ! . hiç acımadan !
    Cevapla
  • istanbulli 9 yıl önce Şikayet Et
    Başbakanım idam ne zaman gelecek?. daha kaç kişi suçsuz yere ölecek? bu millet vergisini veriyor ama karşılığında bıçak darbesi alıyor hayatını kaybediyor sonra verdiği vergiler ile katillerine bakılıyor... idamlıklara hapishanlerde bakılmasın ... ALLAH bu canice olayı gerçekleştirenlerin kökünü kurutsun....
    Cevapla
  • burak burak 9 yıl önce Şikayet Et
    "sizin için kısasta hayat vardır" diyor rabbimiz,. ona itaat edersek gerisi çorap söküğü gibi gelir ve o zaman avrupaya biz şartlar sunarız, idam gelsin, kampanya başlatalım bunun için gerekirse.
    Cevapla
  • gençfenerbahçeli 9 yıl önce Şikayet Et
    İDAM,İDAM,İDAM,İDAM,İDAM,İDAM,İDAM,İDAM,İDAM. idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,idam,
    Cevapla
  • Mustafa Çelik 9 yıl önce Şikayet Et
    Haber7 yorumcuları. Ekseriyetimiz Başbakan'a destek veriyoruz ama gördüğüm kadarıyla herkes hemfikir olmuş, bu ülkede adalet yok. Kanuna güven yok, Allah'a emanet yaşıyoruz. Yarın öbürgün böyle bir suça maruz kalmayacağımızın garantisi yok, maruz kalsak hakkımızı alabileceğimizin garantisi yok. Devleti yönetenler bu duruma acilen el atmalı. Fakirlik çok daha sonraki bir mesele, önce adalet.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız