İşadamlarının balık tutma keyfi faciayla bitti

Ankara'dan Kırıkkale'ye balık tutmaya gelen 13 işadamından ikisi, botları devrilince Kızılırmak Nehri'nde kayboldu.

İşadamlarının balık tutma keyfi faciayla bitti
İşadamlarının balık tutma keyfi faciayla bitti
GİRİŞ 25.05.2014 13:32 GÜNCELLEME 25.05.2014 17:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İşadamları, dün akşam saatlerinde Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesine bağlı Sülübük köyüne balık tutmaya geldi. İbrahim Erdoğan (45), Mesut Memik (40) ve Zafer Ersal (37), havanın yağışlı ve fırtınalı olduğu bir sırada Kızılırmak Nehri Kapulukaya Baraj Göleti'ne botla açıldı.

Bot, göletin ortasında aşırı fırtınadan devrildi. Yüzmeye başlayan Zafer Ersay, balıkçıların yardımıyla göletten çıkartıldı. Balıkçılar, ambulansa ve jandarmaya haber verdi.

Ersal, ambulans ile Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırdı. Kendine gelen Ersal, arkadaşlarını aramak için tekrar nehre geri döndü.

Erdoğan ve Memik'in kaybolduğunu duyan yakınları, nehir kenarına akın etti. Yakınları, gözyaşına boğuldu. Erdoğan'ın 3, Memik'in 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.

KAYIP İKİ KİŞİNİN CESEDİNE ULAŞILDI

Karakeçili ilçesinde, balık tutmak için girdikleri baraj gölünde botları batarak kaybolan 2 kişinin cesedi bulundu.

Sülübük mevkisinde baraj göletinde bindikleri botun batması sonucu suda kaybolan İbrahim Erdoğan (45) ile Mesut Mamik'in (40) cesetleri, jandarma arama kurtarma ekiplerinin çalışması sonucu bulundu.

Sudan çıkarılan cesetler, olay yerinde bekletilen cenaze aracıyla otopsi için Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna gönderildi.

Kırıkkale Valisi Ali Kolat ile İl Jandarma Alay Komutanı Harun Karabulut, olay yerinde incelemede bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Ankara'dan piknik için geldikleri öğrenilen 13 kişilik gruptan 3 kişi balık tutmak için botla göle girmiş, botun batması sonucu Zafer Ersal, yüzerek karaya ulaşırken İbrahim Erdoğan ve Mesut Mamik kaybolmuştu.

YORUMLAR 1
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl millet. sürücüsü emniyet kemeri takmaz, motosikletlisi ve işçisi kask takmaz, bota binen can yeleği giymez, madencisine hava tüpleri koymaz. Evet haklısınız bize bir şey olmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!