Manavgat Irmağı'nda bulunan ceset

Manavgat'ta ailesi tarafından 10 gündür aranan Ferhat Sarı'nın cesedi Manavgat Irmağı'nda bulundu.

Manavgat Irmağı'nda bulunan ceset
Manavgat Irmağı'nda bulunan ceset
GİRİŞ 27.05.2014 13:55 GÜNCELLEME 27.05.2014 13:55

Manavgat Merkez Tarihi Köprü altı Manavgat Irmağı kenarında vatandaşların bir ceset görmesi üzerine polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen polisler çevreyi koruma altına alarak Manavgat Belediyesi itfaiye ekiplerinin yardımıyla ırmaktan cesedi çıkardı. Manavgat Köprüsüne toplanan kalabalık grup ise cesedin çıkarılmasını izledi.

Manavgat'ta kayıp olan Ferhat Sarı ve Mehmet Atmaca'nın yakınları da olay yerine gelerek bilgi almaya çalıştı. Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesedin 18 Mayıs'tan bu yana haber alınamayan 18 yaşındaki Ferhat Sarı'ya ait olduğu tespit edildi. Bir haftadır ırmakta olduğu sanılan cesedin yüzü tanınmayacak hale dönerken, Baba Cuma Sarı'nın oğlunu, kolundaki tavşan dövmesinden tespit ettiği bildirildi.

Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlatırken, gencin ölüm nedeni araştırılıyor. Savcılığın yaptığı incelemenin ardından Ferhat Sarı'nın cesedi adli tıp kurumuna gönderildi.

Ferhat'ın Sarı'nın bir otelde bellboy olarak çalıştığı ve otelin sahibi Mustafa Boztepe tarafından gencin canlı bulunması için 25 bin TL ödül konduğu belirtildi.

Aynı otelde teknik görevli olarak çalışan baba Cuma Sarı'nın, 10 gündür Manavgat'ta çeşitli yerlere oğlunun resminin olduğu kayıp ilanları astığı, bulunması için de polis ve savcılığa başvuruda bulunduğu kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!