Asansörde kalbine yenik düştü

Mersin'in Tarsus ilçesinde asansör bakım teknisyeni asansör kabininde kalbine yenik düştü. Arkadaşları ise hayata dönmesi için başında dua etti.

Asansörde kalbine yenik düştü
Asansörde kalbine yenik düştü
GİRİŞ 27.05.2014 21:06 GÜNCELLEME 27.05.2014 21:06

Olay, PTT binasının iç bölümünde personelin kullandığı asansörde meydana geldi. Yeniömerli Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Merkez Postane'nin iç bölümünde yer alan personel asansörünün bakımını yapan teknisyen Osman Kaba (37) arıza tespit etti.

Kabine çıkan Osman Kaba'nın anında fenalaştığını gören çalışma arkadaşı, PTT çalışanları ile birlikte asansör kabinin üzerinden aşağıya indirerek 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri, Osman Kaba'ya müdahale etmeye başladı. Yaklaşık 45 dakika kalp masajı yapan ekipler, Kaba'nın yaşama geri dönmesi için büyük çaba sarf etti.

İş arkadaşları ellerini semaya açarak yaşama dönmesi için "Haydi, haydi abim bir nefes al" diye dua etti. Arkadaşları çabaların sonuç vermemesi üzerine gözyaşlarına boğuldu. Evli ve 3 çocuk babası Osman Kaba olay yerinde hayatını kaybetti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beştepe'deki kritik zirve sona erdi! Erdoğan'dan son dakika açıklamaları
Son Dakika: Erdoğan'dan 1915 mesajı!