PKK'dan 'pes' dedirten vicdansızlık

PKK sempatizanları, nefes alamayan erken doğmuş bebeğin bulunduğu ambulansa yol vermedi. Bebek askeri helikopterle hastaneye ulaştırıldı.

PKK'dan 'pes' dedirten vicdansızlık
PKK'dan 'pes' dedirten vicdansızlık
GİRİŞ 13.06.2014 12:15 GÜNCELLEME 13.06.2014 12:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Van Valiliği, terör örgütü yandaşlarının Van-Hakkari karayolunu, araçların kontak anahtarlarını alarak trafiğe kapatmaya çalıştığını, hasta taşıyan ambulansların da geçişini engellediklerini açıkladı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, yasadışı unsurların 11 Haziran 2014 günü akşam saatlerinde Van-Hakkari karayolu Başkale ilçesi Gedikbaşı mahallesi ile Ova Dinlenme Tesisleri önünde eylem yaptığını hatırlattı.

Grubun, Hakkari istikametinden gelen araçların kontak anahtarı almak suretiyle Van-Hakkari karayolunu yasadışı bir şekilde araç trafiğine kapatmaya çalışıldığının belirtildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Jandarma ve emniyet birimlerinin almış olduğu tedbirler sonucunda yol trafiğe kapatılmadan trafik akışı sağlanmıştır. Yolun trafiğe kapatılmaya çalışıldığı esnada Başkale ilçesinde erken doğum yapan bir annenin ve doğum sonrası solunum yetmezliği çeken bebeğin Van iline ambulans ile sevki esnasında yasadışı unsurlarca ambulansın geçişi engellenmiş, bebek ve annesi Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığından temin edilen helikopter ile havadan Van ilindeki hastaneye sevki sağlanmıştır."

YORUMLAR 1
  • Bir Yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    bu nedir ya hu?. tamam her zaman başbakanı destekliyoruz her fırsatta savunuyoruz ama şu terör konusu iyice cıvıdı bir türk ambulansı kendi ülkesinde yoldan geçemiyor.izin istiyor.ne oluyoruz ya hu.tamam savaş olmasın kan akmasın ama bu kadarı da fazla.nereye kadar sabredeceğiz.bu yavrucak ölse bunu nasıl savunuruz.bu yavrucak ölünce yere batsın çözmünüz süreciniz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu