Şoför ile kadın yolcu yumruklaştı

İstanbul'da otobüs şoförü ile bayan sürücünün yumruklaşma anı kamerada..

GİRİŞ 19.06.2014 00:37 GÜNCELLEME 19.06.2014 07:32
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Beyoğlu’nda halk otobüsü şoförü ile otomobil kullanan bir bayan sürücü, seyir halindeyken tartıştı. Bir müddet sonra otobüs durakta yolcu indirmek için durdu.

Bu sırada otomobilinden inen bayan sürücü, otobüse binerek şoförle tartışmaya başladı. Otobüsün içinde tartışmaya başlayan iki sürücü, yolcuların gözü önünde önce tükürük savaşı yaptı, ardından yumruklaştı. Otobüs sürücüsünün ardı ardına attığı yumruklara dayanamayan bayan sürücü, neye uğradığını şaşırarak otobüsten inmek zorunda kaldı. Yaşanan kavga anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Beyoğlu’nda seyir halindeyken Belediyeye bağlı Topkapı-Beşiktaş hattında çalışan bir halk otobüsü ile bayan otomobil sürücüsü arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşandı. Seyir halinde ara sıra tartışarak ilerleyen iki sürücü, bir süre sonra otobüsün durakta yolcu indirdiği sırada karşı karşıya geldi.

Otomobilinden inerek sinirli şekilde duraktaki otobüse giden ismi öğrenilemeyen bayan sürücü, bir süre otobüs şoförüyle tartıştı. İki sürücü tartışmanın ardından birbirlerini tükürük yağmuruna tuttu. Sinirlerine hakim olamayan bayan sürücü ve otobüs sürücüsü tükürükleşmenin ardından yolcuların gözü önünde yumruk yumruğa birbirine girdi. Otobüs şoförü tarafından ardı ardına atılan yumruklara dayanamayan bayan sürücü, çareyi otobüsten inmekte buldu. Bu sırada olan biteni izleyen yolcular kadını sakinleştirmeye çalıştı. Aracından bir sopa alarak tekrar otobüse gelen kadın sürücüye yolcular engel oldu. Yaşanan kavga, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 

Olayın ardından kadın sürücü ve otobüs şoförü polis ekipleri tarafından karakola götürüldü. 

YORUMLAR 27
  • sami efe 9 yıl önce Şikayet Et
    Dövülecek Çok otobüs şöförü var.. Emniyet mensuplarını belediye bedava taşıyor. Bedava taşıdıkları için de Emniyet mensupları belediye otobüslerine ceza yazmıyorlar. Herşey karşılıklı ve serbest. Bu nedenle Belediye Otobüsü Şöförleri kendilerini yolların fatihi sanıyor. Araçlar büyük olunca yol vermiyor kurallara uymuyor bir de dayılık yapıyorlar. Video da kadında erkekte suçludur. Ama yazdıklarım gerçektir.
    Cevapla
  • Devlet-i Ali Osman 9 yıl önce Şikayet Et
    kadının yaptığı kadınlık değil . adamın yaptığı adamlık deil ikisine de şer'i hukuka göre değnek cezası vereceksin ki herkes edebini takınacak...
    Cevapla
  • m.yukser 9 yıl önce Şikayet Et
    arabaların arkasına "dikkat bayan sürücü" yazılsın.. Trafikte kadın sürücü sıkıntısı var. Bana üç yılda üçkişi çarptı üçü de bayan. İniyorum arabadan, bakıyorum bayan direksiyona yapışmış şok halinde bekliyor. Ne diyeceksiniz. Üç kuruş maaşı olan, geliri olan kocasının başına dikeliyor araba isterim diye. Olaya gelince tamamen çirkinlik dolu. Bir kere bayanın otobüse binip adama tükürmesi yanlış, çok çirkin bir davranış, nitekim karşılığını da almış. adamın vurması da yanlış ama ne yapsın, Otobüs şöförü hatalıysa o ayrı bir konu. O bu kadının meselesi değil. Tüm toplumun meselesi
    Cevapla
  • İlkin 9 yıl önce Şikayet Et
    Erkek Sürücüler Genelde Bayanlara Çok Kaba !. Bayanın yaptığını tasvip etmiyorum hoş olmamış ama bayan sürücüleri erkekler çok sıkıştırıyor dün dolmuşla araba arasında sıkıştırıldım. Daha sonra sola dönmek için dönüş yaptım yolu kapatmadığım halde dolmuşçunun camı açarak bana bağırdığını duydum kendisi hatalı olduğu halde bende camı açıp nereye duracağımı size soracağım dedim bana soracaksın dedi . Bayanları rahat bırakmıyorlar ki hele ağızlarından küfür çıkmıyor mu erkek olsam oracık da sarılırım boğazına ama biliyolar ki bayanlar bir şey yapamıyor. Anca küfürlerini Allaha havale ediyoruz biri o şoförün annesine küfür etse ne yapardı acaba.
    Cevapla
  • anadolubeyi 9 yıl önce Şikayet Et
    TEBRİKLER HÜSEYİN BEY. "hüseyin" rumuzuyla yazan dost harika özetlemiş. İlave yapmak pişmiş aşa su katmak gibi olur. Tebrikler!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek