Tokat'ta birçok evi su bastı

Tokat’ta akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında birçok evi su basarken, göle dönen yolda araçlar güçlükle ilerledi.

Tokat'ta birçok evi su bastı
Tokat'ta birçok evi su bastı
GİRİŞ 20.06.2014 00:23 GÜNCELLEME 20.06.2014 00:23

Tokat’ta akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Aniden bastıran yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar işyerlerine sığındı. Gaziosmanpaşa Bulvarı Cumhuriyet Meydanı’nda yolun tek yönü sular altında kalırken, araçlar güçlükle ilerleyebildi. Behzat Bulvarı Fatih Camii ile Çiçek Petrol arasında ise suyla birlikte yola taşınan çakıl taşları nedeni ile araçlar güçlükle ilerleyebildi. Karşıyaka Mahallesi’nde ise birçok evi su bastı.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Bandırmalı ve Osman Altunordu ile birlikte su baskını yaşanan evlerde incelemelerde bulundu. Hüdai Sayıbaş Evleri’nde birçok evin giriş katında lağım ayaklarının geri tepmesi sonucu yaşanan su baskınlarını çizme giyerek yerinde inceleyen Başkan Eroğlu, mağdur olan ailelere ellerinden gelen yardımı yapacaklarını söyledi.

Alt yapının eksiklerinin giderilmesi noktasında çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Eroğlu, “İl merkezinde ana cadde üzerinde birkaç noktanın haricinde sıkıntımız yok. Bize gelen bilgilere göre 15-20 civarında evde su baskını yaşanmış. Ekiplerimiz su baskını olan evlerde tahliye için çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”