Çocuklar biçerdöverle okula daldı

Bursa'da sürücüsünün anahtarını üzerinde bıraktığı biçerdöveri çalıştıran çocuklar önce okulun spor salona sonra da elektrik direğine çarptı

Çocuklar biçerdöverle okula daldı
Çocuklar biçerdöverle okula daldı
GİRİŞ 09.07.2014 18:45 GÜNCELLEME 09.07.2014 18:45

Kazada şans eseri yaralanan olmadı. Araç sürücüsü ise, "Her adam çalıştıramaz" diye biçerdöverin anahtarını üzerinde bıraktığını söyledi.

Edinilen bilgiye göre, Şeref Doruk 4 önce Mahmudiye Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi önüne biçerdöverini bıraktı. 'Her adam çalıştıramaz' diyerek biçerdöverin üzerinde bırakılan anahtarları 4 gün sonra fark eden çocuklar, aracın üzerine çıkarak oyun oynamaya başladı. Bir anda çalışan biçerdöveri kontrol edemeyen çocuklar, geri gelerek yaklaşık 50 metre mesafede bulunan Müşerref Muzaffer Samda İlk ve Ortaokulu Spor Salonunun duvarına çarptılar. Biçerdöver daha sonra spor salonunun köşesinde bulunan beton elektrik direğine çarparak durabildi. Aracı çalışır vaziyette bırakan çocuklar gözden kayboldu.

Olayı fark eden vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ise biçerdöverin sahibine ulaşmaya çalıştı. Yaklaşık bir saat boyunca çalışmaya devam eden biçerdöver olay yerinde bulunan bir vatandaş tarafından durduruldu. Biçerdöverin sahibi Şeref Doruk ise, şaşkınlığını gizleyemedi. Çocukların biçerdöveri nasıl çalıştırdığı anlayamadığını ifade eden Şeref Doruk, polis memurlarının anahtarı neden üzerinde bıraktığı sorusuna ise ilginç bir cevap verdi; "Her adam çalıştıramaz diye anahtarı üzerinde bıraktım" dedi.

Kaza yapan biçerdöver daha sonra traktörle olay yerinden kaldırılırken, kazayla ilgili gerekli tahkikatın sürdüğü belirtildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de peş peşe yangınlar
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'