Yolu kapatan dede bu kez kaldırımları söktü

Samsun'da yolun kendi arazisi olduğunu savunan 64 yaşındaki İbrahim Akbulut, belediyenin hiç adım atmaması üzerine kaldırım taşlarını söktü.

GİRİŞ 10.07.2014 16:27 GÜNCELLEME 10.07.2014 16:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Akbulut, "Bütün kaldırım taşlarını söktükten sonra burayı toprakla doldurup sebze ekeceğim" dedi.

Samsun'un İlkadım İlçesi'nde oturan evli ve 2 çocuk babası İbrahim Akbulut, geçen 19 Haziran'da Gençlik Caddesi üzerindeki yolun 550 metrekarelik bölümünün kendisine ait olduğunu öne sürerek ölçüm yaptırdı. Hiçbir kamulaştırma yapılmadan arazisinin Büyükşehir Belediyesi tarafından alındığını ve yol yapıldığını öne süren Akbulut, demir kazıklarla yolu çevirip trafiğe kapattı. Arazisini tarlaya çevireceğini belirten İbrahim Akbulut, "Günlerce beklediğim halde en ufak bir gelişme olmamıştır. Bu nedenle yol üzerindeki kaldırımları sökmeye başladım" dedi.

Yakın zamanda da yola toprak dökeceğini ifade eden İbrahim Akbulut, "Toprağı koyarak arazimi sebze bahçesine çevireceğim. Ben yıllarca marul, biber, domates, salatalık yetiştirdim. Bu kez anamın babamın ruhu için komşularımıza en yakın zamanda yetiştirip dağıtacağım. 22 gün geçmesine rağmen kimseler gelmedi, görüşemedik" diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • Cem Tekin 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayin amca,. Daha once bu haberin ilk halini bizler yine burada okumustuk. Bazi kimseler hicbir bilgi sahibi olmadan sana kizmisler ve seni elestirmislerdi... Ben seni cok iyi anliyorum, Malesef bazi kimseler, bazi belediye yetkilileri veya sorumlu kisiler, Halka zulum yapmakta, ve var olan mulkiyet haklarini, yasalara aykiri olarak ellerine gecirmektedirler, Kul hakkini hiche saymaktadirlar. Benzer durum bizlerin de basina geldi ve bircok kimse de ayni seyleri yasayabiliyor. Baskalari, kendisine ait olmayan birinin malini calip ve degisik hilelerle isgal edip baska amacla kullandiklari zaman utanmiyorlar da, sen niye utanacaksin. Hirsiz heryerde hirsizdir. uslanmaz, arlanmaz, Allah yardimcin olsun, insallah kisa zamanda huzurlu sekilde gonlunden gecenlere kavusursun...
    Cevapla
  • senol kayıkçı 9 yıl önce Şikayet Et
    //////. dünya malı dünyada kalır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?