Yediği radar cezasını, aracının arkasına yazdırdı

Gaziantep'te bir vatandaş sürekli yediği radar cezalarını, esprili bir yaklaşımla eleştirdi.

Yediği radar cezasını, aracının arkasına yazdırdı
Yediği radar cezasını, aracının arkasına yazdırdı
GİRİŞ 29.07.2014 14:35 GÜNCELLEME 29.07.2014 14:35

Aracın arkasına 'Bu araç 56 km/s ile radar cezası yemiş ve Gaziantep'in trafik sorununu çözmüştür' yazdıran vatandaşın bu esprisi, sosyal medyada da sıkça paylaşıldı. Aracı ışıklarda durdurup fotoğraf çektirmek isteyenler bile çıktı.

Ahmet Tansel isimli vatandaş, hız limitini aştığı gerekçesiyle yediği radar cezalarını ironik bir şekilde eleştirme kararı aldı. Hafif ticari aracının arkasına 'Bu araç 56 km/s ile radar cezası yemiş ve Gaziantep'in trafik sorununu çözmüştür' yazdıran Tansel, bir anda herkesin ilgi odağı oldu. Aracı yolda durduranlar ve fotoğraf çektirmek isteyenler olduğu kadar, sosyal medyada da çoğu kez paylaşıldı.

Her ay ceza yediğini anlatan Tansel, "İpekyolu gibi transit bir yolda ticari araçların hız limiti 50 kilometreydi. Bu araçların sınıfı da yok. Kamyonet diye geçiyor. Yani 1975 model trafik kanunuyla 2014'ü idare etmeye çalışıyor maalesef idareciler. Sürekli radar cezası yediğim için kendimce böyle bir çözüm buldum. Başkaldırı demeyeyim de bu benim yasalarda bana göre olan yanlışlığa karşı beyanımdı. Bu şekilde bir yazı yazdım. Allah'a şükür şehirde sesimiz duyuldu. İpekyolu'nda hız sınırı 80'e çıktı. Mutluyum artık. Çünkü sürekli ceza yemekten bıkmıştım." dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti