Yaktığı ateşin arasında can verdi

Çorum'da bir şahıs yaktığı otluk alanda alevlerin arasında kaldı.

Yaktığı ateşin arasında can verdi
Yaktığı ateşin arasında can verdi
GİRİŞ 04.08.2014 15:02 GÜNCELLEME 04.08.2014 15:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çorum'un İskilip ilçesinde evinin bahçesindeki kuru otları yakmaya çalışan kişi, alevlerin arasında kalarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı İbik köyünde Hasan Demir'e (78) ait evden duman yükseldiğini gören köylüler, durumu İskilip Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığına bildirdi.

Olay yerine giden ve Demir'e ait evin bahçesindeki otların yandığını gören ekipler, kısa sürede yangını kontrol altına aldı. Yangını tamamen söndüren ekipler, otların arasında Hasan Demir'in cansız bedeniyle karşılaştı. Demir'in cenazesi, cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Köyün eski imamlarından olduğu öğrenilen Demir'in, eşiyle bahçedeki kuru otları yakmaya çalıştığı sırada alevlerin arasında kalarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

YORUMLAR 1
  • Çetin Ceviz 9 yıl önce Şikayet Et
    bu otları yakmak ne büyük bir cehalettir. o otların arasında hiç canlı bir hayvan olup olmadığını düşünmezler mi? o otlarla birlikte börtü böcek yaşayan ne varsa yakıyorlar ve günaha giriyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!