Define aradıkları kuyuda zehirlendiler

Muğla Fethiye'de define aramak için yaklaşık 10 metrelik kuyuda kazı çalışması yaptıkları iddia edilen 3 kişi metan gazından zehirlendi.

Define aradıkları kuyuda zehirlendiler
Define aradıkları kuyuda zehirlendiler
GİRİŞ 05.08.2014 12:48 GÜNCELLEME 05.08.2014 12:48

Edinilen bilgiye göre, Karaçulha Mahallesi Karagöl mevkisindeki ormanlık alanda M.T, O.C. ve İ.U. su toplama amaçlı açılan yaklaşık 10 metre derinliğindeki kuyuya indi.

Kuyunun çevresine kurdukları halatlarla kazı malzemelerini de indiren zanlılar, bir süre sonra ortaya çıkan metan gazı nedeniyle baygın düştü. Kazı çalışması yapan M.T, sağlık ekiplerinden yardım istemek için güçlükle kuyudan çıktı. Halsiz vaziyette çıktığı kuyudan 112 Acil Servis yerine yanlışlıkla "Alo AFAD 122" hattını arayan M.T. yardım istedi.

Muğla Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri durumu sağlık ekipleri ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Fethiye Amirliği ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, halatlar yardımıyla kuyuya inerek baygın haldeki O.C. ile İ.U.'yu çıkardı.

İlk müdahaleleri sağlık ekipleri tarafından yapılan yaralılar, ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Tedavileri süren 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. İtfaiye ekipleri, kuyuda yaptıkları araştırmada kazı amaçlı kullanıldığı iddia edilen benzinli hilti, kazma, kürek, ve balyoz buldu. Halatlar yardımıyla kuyudan çıkarılan malzemeler jandarma ekiplerine teslim edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'