Erzurum’da bir hurdacı yürekleri ağza getirdi

Erzurum’da hurdacılık yapan bir vatandaş bulduğu havan mermisini emniyete götürünce emniyette büyük panik yaşandı.

Erzurum’da bir hurdacı yürekleri ağza getirdi
Erzurum’da bir hurdacı yürekleri ağza getirdi
GİRİŞ 18.08.2014 17:05 GÜNCELLEME 18.08.2014 17:11

Hurdacılık işiyle uğraşan 47 yaşındaki emekli Yılmaz Boz, hurda topladığı sırada eski dönemden kalma patlamamış havan mermisi buldu. Bulduğu havan mermisini polis merkezine teslim etmek için getiren Yılmaz Boz’un başına gelmeyen kalmadı.

EMNİYETTE BÜYÜK PANİK YAŞANDI

Arabası ile polis merkezinin önüne gelen Yılmaz Boz, çuvala sardığı patlamamış mermiyi polis merkezine teslim etmek istedi. Polis ekipleri, çuvala sarılı olarak patlamamış havan mermisinin polis merkezinin önüne getirilmesiyle kısa süreli bir panik yaşayarak mermiyi dışarıda bir yere bıraktı.

OLAYI ŞAŞKINLIKLA İZLEDİ

Daha sonra polis ekipleri tarafından olay yerine bomba imha uzmanları çağrılarak merminin etrafında güvenlik önlemi alındı. Polis merkezine bulduğu patlamamış mermiyi getiren 47 yaşındaki Yılmaz Boz, polislerin bir anda havan mermisinin etrafının güvenlik şeridi ile çevrildiğini görünce olayı şaşkınlıkla izledi.

PİŞMAN OLDUM

Yaklaşık olarak polislere 30 dakika ifade veren 47 yaşındaki Yılmaz Boz, mermiyi bulup polis merkezine getirdiği için pişman olduğunu söyledi. Hurdacı Yılmaz Boz, “Çocuklarımla beraber hurda toplarken bir mermi buldum. Mermiyi gördüm; kimseye zararı olmasın diye karakola getireyim dedim ama buraya getirdiğime pişman oldum'' dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması