Van Erciş'te hortum korkuttu

Van'ın Erciş ilçesinde meydana gelen hortum, inşaat halindeki bir minarenin tahta parçalarının kopmasına neden oldu.

Van Erciş'te hortum korkuttu
Van Erciş'te hortum korkuttu
GİRİŞ 19.08.2014 18:23 GÜNCELLEME 19.08.2014 18:23

Hortumun etkisiyle minareden kopan tahta parçaları Atatürk Caddesi üzerinde bir işyerinin camını kırdı. Çarşı merkezinde etkili olan kısa süreli hortum birçok çatıda da hasar oluştururken, üç araçta da maddi hasar meydana geldi. Ercişli Emrah, Atatürk ve Özdemir Hanoğlu caddelerinde kısa sürede etkili olan hortum buralarda işyeri ve araçlarda hasara neden oldu.

İlçeye yeni yapılan Merkez Camii'nin minaresinden kopan tahta parçaları Atatürk Caddesi üzerindeki bir işyerinin camlarından içeri girdi. İnşaat halindeki minarenin demirlerinin de eğilmesine neden olan hortum Özdemir Hanoğlu Caddesi’nde maddi hasara yol açtı. Park halindeki iki araç üzerine Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasından kopan baca koruması düştü.

Ercişli Emrah Caddesi’nde ise bir binadan kopan moloz parçaları yanında bulunan kahvehane üzerine devrildi. Hortum sırasında şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, işyeri ve araçlarda maddi hasar oluştu. Enerji nakil hatlarında da hasara yol açan hortum nedeniyle şehir merkezi kısa süreli enerji verilemedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor