3 genç daha bonzaiden hastanelik oldu

Eskişehir’de son 5 gün içinde bonzai içen 3 kişi hastanelik olurken, üzerinde bonzai taşıyan 3 kişi de yakalandı.

3 genç daha bonzaiden hastanelik oldu
3 genç daha bonzaiden hastanelik oldu
GİRİŞ 21.08.2014 11:14 GÜNCELLEME 21.08.2014 12:56

Alınan bilgiye göre, E.E. isimli 19 yaşındaki genç, Zafer Mahallesi Gazi Yakup Satar Caddesi’nde alkol ile birlikte bonzai içti. Aniden bayılan ve hastaneye kaldırılan E.E. tedavi altına alındı. 21 yaşındaki C.D. ise Ihlamur Kent Özlem Caddesi’nde bonzai içti. Ardından rahatsızlanan C.D. hastaneye kaldırıldı. Esentepe Mahallesi Okçular Sokak’ta meydana gelen olayda ise 19 yaşındaki genç bonzai maddesi içti. Rahatsızlanan ve yakınları tarafından fark edilen genç, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kentteki hastanelerde tedavi altına alınan gençlerin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bonzai içen gençlere psikolojik tedavi de uygulanacağı belirtildi. 

Bu arada, Eskişehir polisi uyuşturucu ile mücadelesini artırdı. Gece asayiş uygulamalarını sıkılaştıran ekipler, Zafer Mahallesi Korkmaz Sokak'ta şüphelendikleri 20 yaşındaki O.F.C.’nin üzerinde arama yaptı. Polis, gencin üzerinde bonzai maddesi buldu. Zafer Mahallesi Gazi Yakup Satar Caddesi’nde devriye gezen ekipler, A.Y ve G.G.’nin durumundan şüphelendi. Polis, şüphelilerde bonzai maddesi buldu. Bonzai ile yakalanan A.Y.’, yanındaki G.G., diğer şüpheli O.F.C’yi gözaltına aldı. 

Polis, üzerlerinde bonzai çıkan ve içerek hastanelik olan toplam 6 kişi hakkında, ‘uyuşturucu kullanmak, bulundurmak ve satmak’ suçlarından haklarında işlem yaptı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Söz konusu kişilerin yaşlarının 20 civarında olması dikkat çekti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim