Suriyeli cinayetinde fuhuş iddiası

Suriye'deki savaştan kaçarak gelen sığınmacılar Hatay'da yaşadıkları evde ölü olarak bulunmasının ardından iddialar konuşulmaya başlandı.

Suriyeli cinayetinde fuhuş iddiası
Suriyeli cinayetinde fuhuş iddiası
GİRİŞ 22.08.2014 15:53 GÜNCELLEME 22.08.2014 15:53

Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da 2'si kadın 3 Suriyelinin kaldığı evde öldürüldükten 3 gün sonra cesetlerinin bulunması ile ilgili soruşturmada, henüz somut bir delile ulaşılamadı. Olayın, evde fuhuş yapılması ile ilgili olabileceği öne sürüldü. Katil ya da katilleri bulmak için çevredeki güvenlik ve mobese kameralarını incelemeye alan polis, fuhuş iddialarıyla ilgili de araştırma başlattı.

FUHUŞ YAPILDIĞI İDDİA EDİLDİ

Aralarında ailevi ve akrabalık bağı olmayan Mohammad A.A., H.H. ve M.H.'nin kim ya da kimler tarafından neden öldürüldüğüne ilişkin çalışmalar devam ederken, evde fuhuş yapıldığı iddia edildi. Mahalle sakinleri, birlikte kaldığı H.H. ve M.H.'yi para karşılığı başka erkeklere pazarlayan Mohammad A.A.'nın olaydan 2-3 gün önce eve gelen müşterilerle tartıştığını ve bu kişilerin daha sonra geri dönüp evdekileri öldürmüş olabileceğini öne sürdü. Bu iddiaları dikkate alan polis de bu yönde araştırma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak
Bakan Şimşek: Cari açıktaki düşüş orta vadeli programımızın çalıştığını gösteriyor