Eşi kendisini kaçırdığı için cezaevine girdi

Şengül Demirel, kendisini 13 yaşındayken kaçırıp evlenen 3 çocuğunun babası Serdar Demirel'in cezaevine girmesi nedeniyle mağdur oldular.

Eşi kendisini kaçırdığı için cezaevine girdi
Eşi kendisini kaçırdığı için cezaevine girdi
GİRİŞ 27.08.2014 12:05 GÜNCELLEME 27.08.2014 12:06

Çocuklarıyla Bursa'nın İnegöl İlçesi'ndeki ailesinin yanına sığınmak zorunda kalan genç kadın, yetkililerden eşinin kalan cezasının affedilmesini ya da Aydın'dan Bursa'daki bir cezaevine nakledilmesini istedi.

Aydın'ın Didim İlçesi'nde yaşayan inşaat işçisi Serdar Demirel, 8 yıl önce tanışıp, gönlünü kaptırdığı ve o dönemde 13 yaşında olan Şengül Dursun'u kaçırdı. Ailesinin şikayetçi olması üzerine Demirel, cezaevine girdi. 4 ay sonra tahliye edilen Demirel hakkında Küçük yaşta çocuğun istismarı suçundan kamu davası açıldı.

Bu sırada kızlarının, Severek kaçtım demesi ve Dursun'un ailesinin de rıza göstermesi üzerine imam nikahıyla evlendi. Çiftin bu evliliklerinden Sultan (devil), Muhammet (5) ve Küflan (3) isminde üç çocukları dünyaya geldi. Tam mutluluğu yakaladıklarını sanan çiftin, dünyası Serdar Demirel'in hakkındaki kamu davasında 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılmasıyla kabusa döndü.

Didim'de yakalanan Demirel, hakkındaki kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle bir yıl önce Aydın Cezaevi'ne gönderildi. Eşinin hapse girmesiyle üç çocuğuyla ortada kalan genç kadın, Bursa İnegöl'deki baba ocağına dönmek zorunda kaldı. Eşiyle cezaevinde resmi nikahlarının kıyıldığını belirten Şengül Demirel, Eşim cezaevine girdikten sonra mağdur olduk. Tüm düzenimiz bozuldu. Çocuklarımla Bursa'da ailemin yanında kalıyorum.

Cezaevine eşimi görmeye gitmek için bugüne kadar, çevremdekilere 15-20 bin lira borç yaptım. Devletin verdiği 300 lira ile üç çocuğumla nasıl geçineyim Eşimin kardeşlerinin yardımı olmasa, perişan olurduk. Eşim engelli olduğu için askerliğini bile yapmamıştı. Devlet büyüklerinden eşimi ya Bursa İnegöl İlçesi'ndeki bir cezaevine naklini ya da kalan cezasını affedilmesini istiyorum dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan İran açıklaması: Kınanması gereken İran değil! Emeklilere de seslendi!
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu