Polis ve oğlu birlikte toprağa verildi

Trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Süleyman Biçer (42) ile 7 yaşındaki çocuğu gözyaşları ile toprağa verildi.

Polis ve oğlu birlikte toprağa verildi
Polis ve oğlu birlikte toprağa verildi
GİRİŞ 30.08.2014 00:00 GÜNCELLEME 30.08.2014 00:00

Edinilen bilgilere göre kaza, Diyarbakır-Şanlıurfa yolu 25. kilometresinde bulunan Pirinçlik mevkiinde meydana geldi. 46 N 1349 plakalı otomobil ile Adana’dan görev yaptığı Diyarbakır’a gelen polis memuru Süleyman Biçer, aracının lastiğinin patlaması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Yaklaşık 100 metre sürüklenen otomobilde bulunan Süleyman Biçer ile 7 yaşındaki çocuğu Süleyman araçtan savrularak hayatını kaybederken, 2 aylık hamile olan eşi Derya ise ağır şekilde yaralandı.

Kazada hayatını kaybeden Süleyman Biçer ile oğlu Ramazan Biçer bugün öğleden sonra Mersin'e karayolu ile getirildi. Mersin Otoban Gişelerinde eski görev yaptığı motorize yunus ekipleri arkadaşları tarafından karşılanan Süleyman Biçer ve oğlu Ramazan'ın cenazeleri önce eşinin babasının evine götürüldü. Evde helallik alındıktan sonra cenazeler, cenaze namazının kılınacağı Hacı Nihat Sözmen Camii'ne getirildi.

Burada şehidin annesi Kadriye, baba Mehmet Ali Biçer ile yakınları uzun süre göz yaşı döktü. Şehidin annesi Kadriye Biçer'in "Yavrularımı gösterin bana yavrularımı. Yandım, yandım. Yavrum, kuzularım" diyerek feryat edip, gözyaşı dökmesi yürekleri dağladı.
Törene, şehidin yakınlarının yanı sıra Mersin İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar ile polis arkadaşları da katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından polis memuru Süleyman Biçer ile Ramazan Biçer'in tabutları, yakınları ve polislerin omzunda cenaze arabasına konuldu.
Baba ve oğul, Güneykent Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?
AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun