İstanbul'da baba dehşeti: İki oğlunu...

Sancaktepe'de, aralarında anlaşmazlık bulunan iki oğlunu pompalı tüfekle öldüren baba, polise teslim oldu.

İstanbul'da baba dehşeti: İki oğlunu...
İstanbul'da baba dehşeti: İki oğlunu...
GİRİŞ 31.08.2014 17:38 GÜNCELLEME 31.08.2014 18:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Abdurrahmangazi Mahallesi Çelik Sokak 10 numaradaki 4 katlı binada, 3 oğlu ile oturan Salim Dereli (64), uzun süredir aralarında anlaşmazlık bulunduğu öğrenilen oğulları Yusuf Dereli (43) ve Cemal Dereli (38) ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın ardından kısa süre önce satın aldığı pompalı tüfekle tekrar oğullarının yanına giden Dereli, önce Yusuf Dereli'ye art arda ateş etti. Daha sonra kaçmaya çalışan oğlu Cemal Dereli'ye yönelen Salim Dereli, ona da evin yanında ateş etti.

Her iki oğlunu da pompalı tüfekle öldüren baba, daha sonra olay yerine gelen polis ekiplerine olayda kullandığı tüfekle teslim oldu.

Polis ekipleri, olay yerini güvenlik şeridiyle kapatarak çalışma yaptı. Olayı gören bazı aile fertleri ise sinir krizi geçirdi. Eşlerinden ayrıldıkları öğrenilen Yusuf ve Cemal Dereli kardeşlerin uzun süreden bu yana babaları ile anlaşmazlık yaşadıkları ve kavga ettikleri öğrenildi.

Ölen kardeşlerin cenazeleri savcı ve polis ekiplerinin incelemelerini tamamlamasının ardından Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Remzi Ece 9 yıl önce Şikayet Et
    İbretlik Olay. Üzücü ancak; bu iki kişinin eşlerinden ayrılma ve babalarıyla tartışma sebepleri haber olarak daha değerli ve gereklidir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız
Türkiye Gazze'ye en çok yardım yapan ülke unvanını bırakmadı