Beton mikser dehşet saçtı!

Ataşehir'de kontrolden çıkan beton mikseri, önüne çıkan herşeyi yıktı geçti.

GİRİŞ 01.09.2014 15:50 GÜNCELLEME 01.09.2014 16:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kaldırım taşlarını yerinden söken, yol kenarındaki ağaçları deviren beton mikser yan yatarak durdu. Kaza sırasında sokağın boş olması büyük bir faciayı önledi.

Ataşehir Vural Sokak'ta kazada, beton mikserinin sürücüsü Hüseyin Altun henüz bilinmeyen nedenle aracının kontrolünü kaybetti. Harç dolu araç yokuş aşağıya kaymaya başladı. Sürücü kayan araçtan kendini aşağı attı. Kayan beton mikseri önce kaldırım taşlarını söktü. Ardından yol kenarındaki ağaçlarını yerinden söken araç sokağın sonunda devrildi.

Bu sırada sokağın boş olması ise büyük bir facianın önüne geçti. Bir mahalle sakini, "Mahalle arası çoluk çocuk var, fren patladı diyorlar. yol dolu olsaydı en az üç dört kişi ölürdü" diye konuştu.

Beton mikserinin parçaladığı incir ağaçlarının sahibi kadınlar ise, ellerinde kürekle ortalığı toplamaya çalıştı. Aynı yerde daha öncede kazalar olduğunu söyleyen kadınlar, "Yukarıdan aşağı vurup yıkarak geldi. Üç tane incir ağacım gitti. Allah'tan sokak boştu. Burada daha öncede böyle bir kaza oldu" diye tepki gösterdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • gündüz feneri 9 yıl önce Şikayet Et
    yetkili aranıyor alowwww. bu beton mikserlerinin şehir içinde yollara beton döküp gitmesinden bıktık. buna dur diyecek bir babayiğit aranıyor. mikserdeki betonu itina ile yapılmış şehir içi yollara döküyorlar. resmen şehirlerin korkulu rüyası oldu. ayıptır günahtır ya. bir tane yetkili yokmu buna dur diyecek ya bir tane. ağzına çuval mı bağlayacaklar ne bağlayacaklarsa bıktık ya...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor