Hamile kadına yüzük operasyonu

8 aylık hamile olan bir kadının 4 ay önce parmağına sıkışan ve bir türlü çıkartamadığı yüzüğünü, hastanede Can-Kur ekipleri keserek çıkardı.

Hamile kadına yüzük operasyonu
Hamile kadına yüzük operasyonu
GİRİŞ 02.09.2014 11:32 GÜNCELLEME 02.09.2014 11:32

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Karacaoğlan Mahallesi’nde meydana geldi. 8 aylık hamile olan 21 yaşındaki Hediye Güzel’in parmağındaki yüzük 4 ay önce sıkmaya başladı.

Güzel, yüzüğü çıkarmak istedi ancak çıkaramadı. Hamilelikten dolayı parmağı şiştiği için çıkartamadığını, şişlik indiği zaman çıkartacağını düşünerek önce önemsemedi. Ancak aradan 4 ay geçmesine rağmen yüzüğü bir türlü çıkartamadı. Bu nedenle Güzel, hamile olduğu için önce doğum hastanesine gitti. Ancak hastane burada müdahale yapamayacağını söyleyince Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yönlendirdi.

Genç kadın burada acil servise gelerek yüzüğünün parmağına sıkıştığını bir türlü çıkartamadığını söyledi. Doktor önce çıkarmak için uğraştı ancak olmayınca Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Can-Kur ekiplerine haber verdi. Hastaneye gelen Can-Kur ekipleri acil serviste hamile kadına müdahale etti.

Kadının parmağındaki yüzük kesilirken korktuğu ve hamile olduğu için doktor başında bekledi. Doktor gözetiminde hamile kadının parmağına sıkışan yüzüğü kesilerek kısa sürede çıkartıldı. Hamile kadın derin bir nefes alarak, "Sonunda kurtuldum 4 ay boyunca çıkartamıyordum" diyerek sevincini dile getirdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak