F-16 pilotuna cadde ortasında öldüresiye dayak

Kuveytli diplomatlar F-16 pilotuna Ankara'da cadde ortasında dayak attı.

GİRİŞ 11.09.2014 11:43 GÜNCELLEME 11.09.2014 14:15
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Ankara'da Kuveyt Büyükelçiliği diplomat ve elçilik görevlileri, trafikte tartıştıkları NATO'da görevli olan F-16 pilotu Hava Kurmay Pilot Binbaşı Hakan Karakuş'u araçtan indirerek, eşinin gözleri önünde cadde ortasında öldüresiye dövdü. Karakuş'un Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk’ün damadı olduğu iddia edildi.

Vatandaşların tepkisi üzerine bankaya sığınan diplomat ise polis ekipleri tarafından yoğun güvenlik önlemleri altında bankadan çıkarıldı.

Olayı gören vatandaşlar koşarak olaya müdahale etti. Toplanan kalabalık Hakan Karakuş'a saldıran saldırganlarla kavga etmeye başladı. 

YARALANAN F-16 PİLOTU TEDAVİYE ALINDI

F-16 pilotu Hava Kurmay Pilot Binbaşı Hakan Karakuş olay yerine çağrılan ambulansla İbn-i Sina Hastanesi'ne kaldırıldı. Aldığı darbeler sonucu yaralanan Karakuş, daha sonra Gülhane Askeri Tıp Akademisine sevk edildi. 

Yaşanan o anlar bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 49
  • Kaşif Feridun MANAV 9 yıl önce Şikayet Et
    Neyseki dokunulmazlık bahaneleri var.. Kanunlar masum insanları korumak yerine, suçlu insanların hatalarının üstünü örtmek için fazla mesai yapıyor..
    Cevapla
  • necdet 9 yıl önce Şikayet Et
    Dokunulmazlık varsa. Diplomatik olarak bu adamaları ülke de tutmak zorunda değiliz. Başbakan bu konuları en bilendir. Eminim ülkenin yüksek çıkarlarını gözeterek gerekeni yapacaktır. Bu konuda diplomatın sığındığı o banka şubesinin sahipleri de gereken desteği verirler. Çünkü daha yeni BES konusunda bir ortaklık yenilik yaptılar bu olay onların imajına da çok ciddi zarar verir.
    Cevapla
  • efsane 9 yıl önce Şikayet Et
    kiyak is. eger dokunulmazliklari burada ise yariyorsa gercekten güzelmis.gittigin ülkelerde kafana göre adam döv kimse sana dokunamasin.madem öyle o zaman bizim diplomatlarda kuveytte birkac kisiyi dövsün ödeselim.merak ettigim kuvveytliler türkiyede dayak yerse dövenler ne olacak
    Cevapla
  • yusuf KaRa 9 yıl önce Şikayet Et
    Bilirkisi.... silahi yokmuymus,korumalari indirseymis yere.Diplomat arkasina bakmadan kacardi.
    Cevapla
  • zülfikar şen 9 yıl önce Şikayet Et
    diplomatlar hemen sınır dışı edilmeli. bu ülkenin kanunları var. eğer bir sorun olmuşsa gerekli yere şikayet edersin. öyle dokunulmazlık hikayesine sığınarak sıradan vatandaş bile olsa şiddet kullanamazsın. gelmiş benim ülkemde benim vatandaşıma dayak atıyor. kabullenmek mümkün değil..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!