Ana sınıfında inanılmaz olay

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, ana sınıfında üzerine kalorifer peteği düşen öğrenci yaralandı.

Ana sınıfında inanılmaz olay
Ana sınıfında inanılmaz olay
GİRİŞ 16.09.2014 11:55 GÜNCELLEME 16.09.2014 11:55

İshakpaşa İlkokulu bünyesinde bulunan ana sınıfında meydana gelen olayda, üzerine kalorifer peteği düşen 5 yaşındaki A.İ. yaralandı.

Sağ bacağında kırıklar oluşan çocuğun ailesi, okul idaresi hakkında suç duyurusunda bulundu. Çocuğun babaannesi Emine Şükran İdil, böyle bir hadisenin başkasının da başına gelmemesi için suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

İdil, “Torunum İshakpaşa İlkokulu ana sınıfında eğitime başladı. Yalnız bırakmamak için okul bahçesinden ayrılmadım. Okulun bitme saati geldiğindeyse kapıda beklemeye başladık. Beklerken çığlık sesleri duyduk. Okulun tuvaletlerine girdiğimizde torunumun üzerine kalorifer peteğinin düştüğünü gördük. Lavaboda ellerini yıkarken bir anda petek üzerine düşmüş. Torunumu kucağıma alıp, acil servise götürdük. Torunumun sağ ayağında kırıklar oluştuğunu söylediler. Olayın ardından milli eğitime şikayette bulundum. Ardından da savcılığa gelip suç duyurusunda bulundum” dedi.

Başka bir okulda üzerine lavabo düşen bir öğrencinin öldüğünü duyduğunu anlatan İdil, "Aynı şey benim torunumun başına da gelebilirdi. Allah korusun. Hepsi bizim çocuklarımız. Bunun sorumlusu kim? Suç duyurusunda bulunduk. Gereken yapılsın. Herkes susarsa bu işler düzelmez. Çocuklarımıza zarar verecek şeyler ortadan kaldırılsın” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!